Zoek professional in Kinderen-Ouders | Bewust Agenda

Praktijk Emovere
Kinderen-Ouders
Aware Parenting ; holistisch GZ-psycholoog en coach voor bewuste ouders
Praktijk Emovere
Leiden
(Op)groeien in verbinding Aware Parenting geeft je handvatten om vanuit verbondenheid en met aandacht voor emoties en onvoorwaardelijke liefde je kind te begeleiden in het opgroeien.
Blink
Kinderen-Ouders
Blink basisschool
Blink
Culemborg
Praktijk Hart voor Jou
Kinderen-Ouders
Jouw kind als liefdevolle spiegel - Kindertolk®, coaching en begeleiding voor jou en je gezin
Praktijk Hart voor Jou
Noordwijk
Kinderen spiegelen ons als ouders, dat waar wij mee aan de slag mogen. Door in de spiegel van je kind te kijken, kan je echte verandering creëren. Niet alleen je kind en jij zullen veranderen, maar ook de band die je met je kind hebt.
Tuin&Kruid
Kinderen-Ouders
Voorlichting stichting Kind en Voeding
Tuin&Kruid
Barneveld
Wandelcoach, Natuurvoedingsadviseur, moestuin-begeleiding, voorlichter bij stichting Kind en Voeding
De Kinderexpert
Kinderen-Ouders
Kinderen laten opgroeien met een zelfverzekerde mindset
De Kinderexpert
Sassenheim
De Kinderexpert geeft aan ouders en opvoedondersteuners handvatten en tips&tricks. Biedt inspirerende werkvormen en workshops aan om vroegtijdig kinderen kennis te laten maken met hun innerlijke wereld. Met elkaar alle kinderen laten stralen.
Zielsveel
Kinderen-Ouders
Ontspannen door meditatietechnieken en zang als hulp bij herstel
Zielsveel
Leiden
Omdat werkelijk kunnen ontspannen ook werkelijk bijdraagt aan genezen en welzijn, bied ik je als ouder of verzorger een methode waarmee je voor je kind een verschil kunt maken. Die methode is gebaseerd op meditatietechnieken en zang.
Marga van Holsteijn
Kinderen-Ouders
Gelukkig Samengesteld Gezin | Praktijk Trotse Moeders
Marga van Holsteijn
Delft
Als stiefexpert ben ik gespecialiseerd in het begeleiden van vrouwen met een samengesteld gezin. Het runnen van een stiefsysteem is een flinke uitdaging. Ik help stiefmoeders om zelfbewust en met vertrouwen hun plek in het gezin in te nemen.
www.suzenergie.nl
Kinderen-Ouders
Luisterkind werker
www.suzenergie.nl
Roelofarendsveen
De luisterkind methode is een prettige manier om inzicht te krijgen in het gedrag van je kind, waarbij hij of zij niet naar een praktijk hoeft te komen omdat de afstemming op afstand plaats vindt.
Praktijk Kindertijd
Kinderen-Ouders
Coaching en therapie voor kinderen en ouders
Praktijk Kindertijd
Lochem
Praktijk Kindertijd te Lochem biedt coaching en therapie aan kinderen en tieners die last hebben van emotionele problemen of gedragsproblemen, thuis of op school. De hulp is ook gericht op de ouders, met opvoedondersteuning en (holistische) coaching.
VitalbyFood / Anneke
Kinderen-Ouders
Voeding & lifestyle voor een blij lijf en hoofd van je kind
VitalbyFood / Anneke
Katwijk aan zee
Om mij heen zie ik steeds meer kinderen die spanning ervaren, kinderen met AD(H)D, gevoelige kinderen, kinderen met gedragsproblematiek, minder zelfvertrouwen en overgewicht. De balans is zoek. Ik help jou en je kind van chaos naar meer rust!
Kinderyogatuin Zwiep
Kinderen-Ouders
Mindfulness, Yoga & Mind Walk voor kinderen en jongeren
Kinderyogatuin Zwiep
Lochem
Mindfulness, Yoga & Mind Walk voor kinderen en jongeren van 2,5 tot 18 jaar.

Over Kinderen-Ouders

Hoe kan  je helpen ?

Hoe kan het je helpen ?

Op onze website vind je een handig overzicht van het professionele aanbod ondersteuning van kinderen en ouders in de regio Bewust Netwerk. 

Alle rubrieken

Mindfulness & Compassie Familie- en systeemopstellingen Grafisch- en Webdesign Sociaal ondernemen Kindertherapie Counselling Persoonlijke verzorging Professional organizer Ayurveda Zwangerschapsbegeleiding Kleding Handanalyse & Handlezen Arbeidsbemiddeling & Re-integratie Coaching - Kledingcoach Kunst Centra voor Gezondheidszorg Biografisch werk & Verhalen Winkels Financiële dienstverlening Theater Administratieve dienstverlening Ademtherapie Circulaire economie Muziek & Zang NLP Massage Osteopathie Land- en Tuinbouw Yoga Coaching - Loopbaancoaching Medium Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Psychologische hulp Stervens- en uitvaartbegeleiding Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Voedingsadvies & Coaching Energie- en klimaatbeheer Mediation Kinderen-Ouders Sport en Beweging Natuurbeleving Deeleconomie Natuur, Tuin en Landschap Kleurentherapie Zijnsgeörienteerde begeleiding Seksualiteit en Intimiteit Healing en reading Vasten en reinigen Filosofie Permacultuur Sjamanisme Acupunctuur Coaching - Diverse Coaching Creativiteit Coaching - Bedrijfscoaching Bioresonantie Drukwerk en uitgeverij Coaching - Kindercoaching Centra voor Bewustwording Therapie (diverse) Mannenwerk Kinesiologie Haptonomie & Haptotherapie Catering Hypnotherapie Feng Shui Rituelen en Ceremonies Vrouwenspiritualiteit Orthomoleculaire therapie Body Stress Release Vrouwenwerk Craniosacraal therapie Ergonomie Fysiotherapie Wellness Reizen & Vakanties Kruidentherapie Traumatherapie Bouwen en Wonen Coaching - Relatiecoaching Communicatie en presentatie Psychosociale therapie Voetreflexologie & Voetzorg Shiatsu Therapie Organisatieontwikkeling en advies Coaching - Lifecoaching Lichaamsgerichte Therapie Homeopathie Zelfrealisatie Relatietherapie Stressmanagement Retraites Cadeaus en Gadgets Dans & Beweging Energetisch werk Kristallen en (Edel)stenen Vrijwilligerswerk & Mantelzorg Lichaamswerk Meditatie Gezondheids- en vitaliteitscoaching Kinderopvang Verlies- en rouwbegeleiding Storytelling & Schrijven Natuurgeneeskunde Astrologie Coaching - Wandelcoaching Reiki en magnetiseren Opleiding en Training Stemwerk & Stemcoaching Verhuur Accommodaties Gestalttherapie Dieren Verzorgingsprodukten Coaching - Leiderschapscoaching Persoonlijke Begeleiding Horeca & Catering Kunstzinnige therapie