Avalon Bewust Zijn Dordrecht

Avalon Bewust Zijn Dordrecht
Dordrecht

Ik bied een leuk en uitnodigend programma: Vrouwen Cirkels, Lichtwerk Cirkels en E-cursussen, workshops, coaching.

Ik bied een leuk en uitnodigend programma in workshops en email-cursussen.

Vrouwen Cirkels:

 • De Negen Sluiers van de Bewuste Vrouw        
 • De Paarse Tempel Tent – Van Meno naar Crone   
 • Klank-Kruiden en Drum Cirkels
 • Het Magnetisch- Magische Ritme van de Maan
 • Negen Dochters van de Zee, Oer principe van de Vrouw
 • Vrouwen op ‘Reis’ met Rune en Maan Glyphs

Lichtwerk Cirkels:

 • Lichtwerk in het Ritme van Kosmos en Aarde                                                                                         
 • Kristal Cirkels  ( Kristallen schedel transmissies)
 • Energetisch lichtwerk en Heling

E-cursussen, workshops, coaching:

 • Avalon en het Vergeten Erfgoed
 • Negen Morgens van Avalon, Mystery School Meetings 
 • Pad en Erfgoed van Nehallenia
 • Zilveren Web – Belichaming van het Vrouwen Vuur
 • Negen Paden en Sluiers van de Bewuste Vrouw
 • Rune Cursus – op reis met Rune en Maan Glyph’s
 • Auteur van de Negen Morgens van Avalon 9-dlg Boeken Serie

 

Over Avalon Bewust Zijn Dordrecht

Mijn interesse in de Aarde en al haar geheimen zat al diep in mij toen ik nog een heel klein meisje was. Het onderbewuste, het mysterie en de roep naar Inzicht en Bewust Zijn is iets wat me altijd mateloos heeft geïntrigeerd. Het is de roep naar een bewust leven, waarin je jezelf ontwikkeld en steeds opnieuw uitvind. Waarin je mee deint met het innerlijk ritme van Moeder Aarde, haar verbinding met de kosmos, de elementen, de cyclussen en de altijd veranderende seizoenen.

Zo heb ik mijzelf ontwikkeld op diverse vlakken in heling- en bewust zijns werk vanwaar de Praktijk en de Winkel ontstond, inmiddels zijn we ruim 23 jaar verder en zo is het Lichtwerk Centrum en de Avalon Mystery School ontstaan.

Mijn passie en doel is mensen met elkaar in verbinding te brengen, te ontwaken, bewust te maken en met elkaar mooie nieuwe dingen creëren, 

Hartelijke groet, Cora van Ham


Avalon Bewust Zijn Dordrecht

Cora van Ham


Dordrecht

Avalon Bewust Zijn Dordrecht

Wat doe ik nog meer?

Grafisch- en Webdesign
ZZPstudio - Webdesign, huisstijl & grafische vormgeving voor zzp-ers
Lochem
Je authentieke en inspirerende website persoonlijk geregeld! ZZPstudio is jouw professionele partner voor: domeinnaamregistratie, hosting, webdesign, cms, zoekmachine optimalisatie, digitale en grafische vormgeving van je huisstijl.
15okt
Evenement
Reiki ont-moetingsmiddag
's-gravenzande ( Heenweg)
Reiki ont-moetingsmiddag samenkomen om een Reikibehandeling te geven en ontvangen, ervaringen te delen onder het genot van een kopje thee waarna je opgeladen weer naar huis kan. de Reiki oefen/behandelmiddag is open voor alle Reikistromingen.
Stervens- en uitvaartbegeleiding
Hemel-Bed
Amersfoort
Communicatie en presentatie
Online presentatie, Online netwerken
Lochem
Ik help je graag om je identiteit en eigenheid van wie je bent en waar je (onderneming/organisatie) voor staat in woord en beeld te vertalen. Te ontwikkelen tot een aantrekkelijke en professionele website of web-app.
Dans & Beweging
Contact Improvisatie
Utrecht
De Utrecht Jam is een open space in Utrecht om Contact-Improvisatie te oefenen, te dansen en in contact te verbinden met de dans van anders dansers. Elke 4 weken organiseren wij een Jam in DCU te Utrecht!
16okt
Cursus
Kinder Reikicursus
's-gravenzande ( Heenweg)
Kinder Reikicursus. In de herfstvakantie geef ik een Reikicursus voor kinderen vanaf 8 jaar, een blij kind is veel waard in deze drukke, bedrukte tijd van het moeten presteren en altijd aanstaan. Reiki bied rust, ontspanning en weer opladen.
Therapie (diverse)
Reiki, EMDR en systemisch, creatieve Coaching vanuit ❤verbindingen.
's-gravenzande (heenweg)
Ben je op zoek naar wie je van nature bent? Reiki ondersteunt je hierbij. Met creatieve en systemische coaching inzichten krijgen in jouw levensvraagstukken en daarnaast kan je voor trauma`s komen voor EMDR om dit snel en effectief op te lossen.
12okt
Cursus
Reiki 1 cursus ( beginnerscursus)
's-gravenzande ( Heenweg)
Reiki 1 Beginnerscursus Je leert alles over Reiki door een traditioneel opgeleide Reikimaster, hoe je Reiki bij jezelf en naaste kan toepassen ter ontspanning of ziekte na de cursus kan je terecht voor vragen/oefenen en verdieping bij Reiki Westland
Therapie (diverse)
Vera Slot Praktijk voor Vrijer Leven
Hillegom
In de loop van het proces zal je merken dat je innerlijke kracht groeit en je bewuster met jezelf en anderen communiceert. Dat geeft vertrouwen om je intuïtie te volgen, je vrij te voelen in je gedachten, de stappen te zetten die jou gelukkig maken.
29okt
Training
Training Bewust Beter Ademen
Hillegom
Je leert verschillende ademtechnieken:. de verbonden ademhaling om bewuster te worden van de adem, hartcoherent ademen om je zenuwstelsel te ontspannen. Je maakt kennis met de ademmethode Wim Hof. We werken met meridaanstrekkingen en meditatie.
23nov
Cursus
Reiki 2 cursus( gevorderde)
's-gravenzande ( Heenweg)
Reiki 2 cursus is een vervolg op de beginnerscursus en is voor Reikibeoefenaars die zich willen verdiepen in Reiki ,menszijn en hun relatie met het ongeziene in de wereld om je heen. met de 2e graad kan je werken in het heden, verleden en toekomst.