Natuurgeneeskundige Praktijk Corrie Derks

Natuurgeneeskundige Praktijk Corrie Derks
Woudenberg

Ga je ook graag voor een fit en vitaal leven?

Denk je dan, als je je voorstelt hoe je ’s morgens op staat: ‘Daar ben ik nog lang niet’ en moet je jezelf eerst oppeppen met koffie als je eruit bent? 

Ervaar je een gebrek aan energie gedurende de dag of heb je klachten die je verhinderen om jouw leven voluit te leven?

Vanuit mijn ervaring in de Reguliere en Complementaire Geneeskunde help ik je graag en met plezier verder. Het doel is: dat als je smorgens wakker wordt,  dat je de nieuwe dag met plezier kan begroeten en er zin in hebt!

De weg daar naar toe is voor iedereen weer anders.

Het geeft mij voldoening om voor jou die weg zo efficiënt mogelijk te maken.

Als geregistreerd Natuurgeneeskundige ben ik gespecialiseerd in Klankbehandeling, Bachbloesem-remedies en Reflexologie en pas ik deze werkvormen naar inzicht en in overleg met je toe. Daarnaast besteed ik aandacht aan het voedingspatroon.

Zijn er vaardigheden nodig die buiten mijn bekwaamheden liggen, dan verwijs ik je door naar andere deskundigen binnen mijn netwerk van professionals.

Natuurgeneeskunde kan een goede aanvulling zijn op de Reguliere Gezondheidszorg omdat uit verschillende invalshoeken aan hetzelfde doel van herstel en gezondheid wordt gewerkt. Het is wel verstandig om dit met je behandelend arts te bespreken.

Wil je meer weten kijk op: http://www.klankbehandeling.nl

 

Over Natuurgeneeskundige Praktijk Corrie Derks

Er is een groeiende behoefte bij mensen om: Als volwaardig mens te worden gezien en benaderd en geholpen te worden bij het ontdekken en aanpakken van de oorzaak van de klacht.

In de natuurgeneeskunde wordt gekeken naar het hele plaatje van het ‘mens-zijn’. Een klacht ontstaat in de meeste gevallen niet zomaar, daar is een proces aan vooraf gegaan. Bijv: De meeste mensen die met een nieuwe baan beginnen reageren vaak binnen 6 weken met een griep / verkoudheid etc. Dit is een algemeen bekend verschijnsel. Het is in mijn ogen belangrijk om tijdens de behandeling aandacht voor te hebben voor de aanloopperiode en de mogelijke oorzaak van de klacht. Om zo naast klachtenvermindering ook tot verbetering van levenskwaliteit te komen.

Mijn missie: Is om mensen te helpen om zich zo snel mogelijk weer goed en beter te voelen. Dit doe ik door de oerkracht van de mens ‘het zelfgenezend vermogen’ dusdanig aan te spreken dat zo snel mogelijk de eerste stap naar genezing / herstel wordt gezet. Dan zijn de volgende stappen die nodig zijn een logisch vervolg.
Het is mijn intentie om een bijdrage te leveren aan het herstel van een stabiele gezondheid.

Door gebruik te maken van de harmonische frequenties uit de verschillende werkvormen zoals Klankbehandeling, Bach Bloesemremdies en Reflexologie etc. breng ik mensen in verbinding met hun oorspronkelijk ‘Bewust-Zijn’.


Natuurgeneeskundige Praktijk Corrie Derks

Corrie Derks

Prangelaar 18
3931RC Woudenberg

Lid van beroepsvereniging

Natuurgeneeskundige Praktijk Corrie Derks