Zelf - bewust - leven: coaching, lezingen, workshops

Anke Weber Smit Coaching & Ontwikkeling
Oegstgeest

Mijn visie: Wereldvrede. Mijn missie: Mensen te helpen zichzelf te helpen. Ik begeleid je naar inzicht over jezelf, je motivaties en doelen. Je wordt je bewust van je eigen kracht en hoe je de regie over je leven, gezondheid het geluk kunt nemen.

Ik heb 9 jaar geleden het werken met energie  ontdekt. Het begon met het 100-dagen-meditatieplan uit een oude HAPPINEZ; Door te mediteren (15 min per dag!) verruimde mijn waarneming en van het een kwam het ander. Een opleiding Reconnective Healing/The Reconnection en de certificatie door de Noorse Healer Association in 2011. Dat was voor een aantal mensen een onverwachte wending in mijn loopbaan, ik had immers ruim 20 jaar in het ecologisch onderzoek gewerkt.

Mensen vragen me  regelmatig: ‘Hoe kun jij als getrainde wetenschapper, zulke dubieuze thema’s als alternatieve therapie en heling gaan verkennen? Ik kan alleen maar antwoorden: ‘Juist omdat ik wetenschapper ben, ook wel onderzoeker. Ik vind het spannend om grenzen te verkennen en te controleren of iets nieuws werkt voor mij.

Ontmoeting?

Mijn promotor heeft me ooit een belangrijke regel geleerd: “In wetenschappelijke experimenten kunnen we eigenlijk geen hypothese bevestigen; we kunnen ze slechts weerleggen want we kunnen nooit absoluut zeker zijn dat alle andere mogelijke verklaringen voor onze uitkomst, die we niet in ons experiment toetsen, volledig zijn uitgesloten.”

Wijze woorden. Daarom is voor mij het onderzoeken van de wereld waarin ik leef mijn favoriete bezigheid, vooral als het gaat om standpunten en ‘feiten’ buiten het algemene geloof en overtuigingen.

Ben je nieuwsgierig of heb je vragen? Neem dan contact op dan kunnen we een afspraak maken. Ik verzorg ook workshops en presentaties. Ook kun je bij mij terecht voor een dynamisch gesprek of eerlijke feedback.

Ervaring met particulieren – bedrijven – kinderen

Over Anke Weber Smit Coaching & Ontwikkeling

Ik heb 9 jaar geleden het werken met energie helemaal ontdekt. Het begon met het [if gte vml 1]> [endif]100-dagen-meditatieplan uit een HAPPINEZ; Door te mediteren (15 min per dag!) verruimte zich mijn waarneming. Van het een kwam het ander. Een opleiding ecologisch onderzoek gewerkt.

Mensen vragen me nog steeds: ‘Hoe kun je als getrainde wetenschapper, zulke dubieuze thema’s als alternatieve therapie en healing gaan verkennen? Ik kan alleen maar antwoorden: ‘Juist omdat ik wetenschapper ben, ook wel ONDER-ZOEKER. Ik vind het spannend om nieuwe grenzen te verkennen in wat we weten en te controleren of iets werkt voor mij.

Visie

Mijn visie is simpel: wereldvrede. Uiteraard ben ik me er ten volste van bewust, dat deze visie hoog gegrepen is. Alsnog: wie niet waagt, die niet wint. En wereldvrede is niets wat een iemand alleen kan bereiken. Daar zijn veel meer mensen voor nodig. Alles heeft ergens een begin. En ik hoop door mijn manier van ‘dream big’ meer mensen aan te moedigen om hun welzijn en geluk in eigen handen te nemen. Het is mijn overtuiging dat ook wereldvrede begint bij vrede met jezelf. En deze vrede met wie jezelf bent kun je dan delen met anderen.

Ik heb mij gespecialiseerd in hooggevoeligheid en ben in 2018 finalist van de verkiezingen 'Professional van het jaar' geworden.

Samen maken we de wereld nog mooier dan ze al is!

Lees ook mijn boek 'Ontdekkingsreis Hoogsensitiviteit', vol met waardevollen, herkennbare en praktische tips!

Ontmoeting?


CoCreate

Anke Weber Smit

Vincent van Goghlaan 10
2343RN Oegstgeest

Lid van beroepsvereniging

Zelf - bewust - leven: coaching, lezingen, workshops

Wat doe ik nog meer?

23dec
Workshop
Bewustzijnstraining 'Zien zonder Ogen', deel 2
Leiden
Anders leren waarnemen. Het Zien zonder ogen is een holistische training voor hersenen en geest. Dit is deel 2,. Dit is deel 2 van de introductietraining.
09dec
Workshop
Bewustzijnstraining 'Zien zonder Ogen', deel 1
Leiden
Anders leren waarnemen. Het Zien zonder ogen is een holistische training voor hersenen en geest. Het verruimt het bewustzijn en versterkt de eigen persoonlijkheid en innerlijk potentieel. Dit is deel 1 van de introductietraining.
Centra voor Bewustwording
Individuele en gezinsbegeleiding
Monster
Lianne Kortleve biedt gezinsbegeleiding en psychosociale begeleiding voor mensen vanaf 16 jaar die zich op zoek zijn naar zingeving en de diepere oorzaak van wat als probleem wordt ervaren. Het woord Verbinding staat in de begeleiding centraal
06apr
Workshop
Bewustzijnstraining 'Zien zonder Ogen'; 2-dagse
Leiden
Anders leren waarnemen. Het Zien zonder ogen is een holistische training voor hersenen en geest. Het verruimt het bewustzijn en versterkt de eigen persoonlijkheid en innerlijk potentieel. Dit is een 2-dagse training voor meer verdieping.
15mrt
Workshop
!! Intensiefcursus!! Waarnemingstraining 'Zien zonder Ogen'
Burgerveen
Anders leren waarnemen. Het Zien zonder ogen is een holistische training voor hersenen en geest. Dit is een intensieftraining van 3 dagen waardoor je je eigen grenzen nog meer kunt verleggen.
Acupunctuur
Praktijk Free Flow - Acupunctuur en Massage
Malden
Bij praktijk Free Flow kunt u terecht voor traditionele Chinese geneeswijzen en acupunctuur. Samen met mijn patiënten werk in aan gezondheid. Dit door middel van acupunctuur en massage.
Theater
Carolien Hoogendoorn
Den Haag
Theater. Zelfvertrouwen. Persoonlijke ontwikkeling. Authenticiteit.