de Speelplaats

Anna Hakvoort
Langbroek

Welkom bij “de Speelplaats”. Mijn beeldhouwwerkplaats in Langbroek is naast werkplaats ook een plek voor ontmoeting, verbinding, persoonlijke groei, natuur en muziek.. Er worden regelmatig workshops georganiseerd.

Welkom bij “de Speelplaats”. Mijn beeldhouwwerkplaats in Langbroek is al een speelplaats voor het ontdekken van je creativiteit, het ontdekken van hout als materiaal, spelen met vorm en jouw eigen mogelijkheden. Deze mooie plek is ook geschikt voor andere activiteiten, als muziek of vertellingen, boeiende workshops en lezingen. De Werkplaats gaat nog meer een Speelplaats worden. Een plek voor ontmoeting, verbinding, persoonlijke groei en creativiteit. Op zaterdagochtenden wil ik mensen uitnodigen om workshops te geven. Workshops die passen in de sfeer van natuur, spiritualiteit, kunst. 

Over Anna Hakvoort

Ik ben Anna Hakvoort

Mijn liefde voor hout en het bewerken ervan ontstond jaren geleden tijdens mijn wandelingen langs de rivier.

Ik vond mooie stukken hout en ging deze bewerken met een zakmes. De verweerde stukken haalde ik weg en ik volgde de vorm van het hout. Weg van alle werkstress, mijn hoofd leeg maken en met mijn handen bezig zijn, dit gaf me veel voldoening. En ik ontdekte dat ik mooie dingen kon maken!

Ik word geïnspireerd door de natuurlijke vormen van het hout en werk deze verder uit met klopper en guts. Het proces is voor mij net zo belangrijk als het uiteindelijke resultaat. Meestal ontstaat een beeld vanzelf, door goed te kijken en te voelen, de vorm te volgen, je intuïtie te volgen, weg te halen wat er niet hoort.

In 20startte ik mijn eigen bedrijf, waar veel wat ik in mijn leven geleerd had samen kon laten komen. Ik kon van mijn passie mijn werk maken. De laatste jaren is mijn werkplaats uitgebreid naar een plek waar mensen in verbinding kunnen zijn, waar je tot rust kunt komen, waar je allerlei boeiende workshops kunt volgen op gebied van creativiteit, natuur en persoonlijke ontwikkeling.


Anna Hakvoort

Anna Hakvoort

Langbroekerdijk A 137-139
3947 BG Langbroek

de Speelplaats