Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

12apr 2024
Ademcirkel Naaldwijk

VitaMaui
Naaldwijk

Details sessie Locatie: Bliss Open space, Naaldwijk Gratis parkeren op de parkeerplaats voor de deur. Of in de straten rondom de locatie. Kosten: €35,00

Ademcirkel Naaldwijk

Kom in verbinding met je binnenwereld. Verzacht, ontspan en laat los.
Een ademsessie is een reis door je binnenwereld. Je adem vertelt je namelijk van alles over hoe het echt met je gaat, wat er vanbinnen speelt. Adem confronteert, laat emoties stromen en is een spiegel.

Je kunt adem inzetten om te ontspannen, meer energie te hebben, beter met stress om te kunnen gaan en nog veel meer. Tijdens deze sessie leer jij hoe je jouw lichaam en geest kunt sturen met behulp van ademhaling, welk doel je ook voor ogen hebt.

Ademsessie in een groep

Een ademsessie is nooit hetzelfde. Jij en de groep neemt altijd een bepaalde energie mee. Ademen in een groep is verbindend en fijn. Vaak is het makkelijker om in een groep het ritme te volgen en expressie te geven aan de geluiden en bewegingen die je lichaam uitwillen. Ik begeleid de ademsessie met muziek, instrumenten en mijn stem en zorg voor een veilige setting waar jij mag zijn wie je bent.

Tijd: Inloop 19.15, start 19.30-21.30

De avond zelf:

Zorg dat je op tijd aanwezig bent zodat je wellicht nog even naar het toilet kan en wat kan drinken. Zorg ervoor dat je licht gegeten hebt en niet met een volle buik de sessie in hoeft. Trek comfortabele kleding aan en neem eventueel en eigen dekentje of matje mee.

Informatie

12 apr 2024
19.30 - 21.30
35,00
Maximaal 12 deelnemers.

Waar?

Bliss Open space

Naaldwijk

Contact

Ademcirkel Naaldwijk

Wat doe ik nog meer?

De Regenboogvlinder - Els Stolk
Dieren
Dierentolk en energetisch therapeut
De Regenboogvlinder - Els Stolk
Ede
Ik help jou met behulp van je dier en de lichtwereld jouw innerlijke kracht te ontdekken, zodat je weer liefde voor jezelf voelt en jouw licht laat schijnen.
Praktijk voor levenskunst Zo wil ik leven - Jacqueline Vader
Meditatie
Zijnsoriëntatie
Praktijk voor levenskunst Zo wil ik leven - Jacqueline Vader
Nijmegen
In mijn praktijk voor levenskunst bied ik meditatie en training vanuit de visie Zijnsoriëntatie. Voor mensen die authentiek en in verbinding met anderen willen leven en werken.
Els Stolk
30apr
Spreekuur
Healing/Reiki behandeling
Els Stolk
Ede
Een healing of reiki behandeling voor jezelf, je kind of dier
De Regenboogvlinder
31mei
Online aanbod
Luisteren naar je dier
De Regenboogvlinder
Ede
Een gesprek met je dier, zodat je weet wat hij je wilt vertellen.
VitaMaui
Fysiotherapie
Holistische fysiotherapie & ademwerk
VitaMaui
Naaldwijk
VitaMaui is een praktijk voor holistische fysiotherapie en ademwerk. Geen symptoombestrijding maar aanpakken van de echte oorzaak. "Ik ben niet eigenwijs, mijn aanpak is gewoon beter."
22jun
Open les
Open middag Zijnsoriëntatie
Nijmegen
Tijdens de open middag kun je kennismaken met de visie Zijnsoriëntatie, de trainingen en cursussen die ik geef, en met mij.
Praktijk voor levenskunst Zo wil ik leven
23aug
Cursus
Zomerretraite tijdloos Zijn
Praktijk voor levenskunst Zo wil ik leven
Keeken, vlakbij Nijmegen de grens over
Een retraite geeft je de gelegenheid om je te wijden aan je vrije aard. Doordat je langer de tijd hebt, ontstaat er ruimte om diep te ontspannen, je basale goedheid te ervaren en levendige nabije inspiratie.
Judith Tegelaers
Mindfulness & Compassie
Mindfulness Praktijk Judith Tegelaers
Judith Tegelaers
Delft
Voor meer rust en ruimte in je hoofd en meer bewustwording van automatische reacties is Mindfulness een krachtig instrument. Met praktijkgerichte oefeningen in een kleine, veilige groep, leg je de basis voor veerkracht in je leven.