Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

30apr 2024
Healing/Reiki behandeling

Els Stolk
Ede

Een healing of reiki behandeling voor jezelf, je kind of dier

Het geven van een healing is voor mij zo gewoon geworden, dat ik vergeet om erover te schrijven, wat een healing is of wat een healing kan doen voor een mens of dier.

Meer dan 20 jaar geleden begonnen met Reiki. Eerst 1 en later 2 en 3. Door de persoonlijke ontwikkeling die je doormaakt heb ik ook leren werken met o.a. het universum, engelen, aartsengelen, krachtdieren, bloemen, waardoor ik merk dat de healingen, zowel fysiek als op afstand, best krachtig kunnen zijn.

Ik mag functioneren als doorgeefluik van de helende energie van de lichtwereld.

Zo heb ik een keer een healing op afstand gegeven bij iemand die een erge keelontsteking had en hier goed ziek van was. Tijdens de healing heb ik o.a. mogen werken met de engelen en een krachtdier, deze keer kwam er een draak. Het mooie was dat de persoon engelen heeft gezien en een zwarte draak. Tijdens de healing gebeurde er van alles met haar en na afloop voelde ze zich al een stuk beter en de volgende dag was ze al goed opgeknapt.

Iedereen ervaart een healing anders, soms krachtig, soms subtiel, maar de helende energie doet zijn werk, er gebeurt altijd iets.

Wil je ook eens een healing (op afstand) ervaren, wat een healing voor jou of je dier kan betekenen, maak dan eens een afspraak.

Informatie

30 apr 2024 | Elke dag mogelijk
00.00 - 00.00
25,00 Afhankelijk op afstand (€ 25) of in praktijk (€50)

Waar?



6715 LB Ede

Healing/Reiki behandeling

Wat doe ik nog meer?

VitaMaui
Fysiotherapie
Holistische fysiotherapie & ademwerk
VitaMaui
Naaldwijk
VitaMaui is een praktijk voor holistische fysiotherapie en ademwerk. Geen symptoombestrijding maar aanpakken van de echte oorzaak. "Ik ben niet eigenwijs, mijn aanpak is gewoon beter."
22jun
Open les
Open middag Zijnsoriëntatie
Nijmegen
Tijdens de open middag kun je kennismaken met de visie Zijnsoriëntatie, de trainingen en cursussen die ik geef, en met mij.
Praktijk voor levenskunst Zo wil ik leven
23aug
Cursus
Zomerretraite tijdloos Zijn
Praktijk voor levenskunst Zo wil ik leven
Keeken, vlakbij Nijmegen de grens over
Een retraite geeft je de gelegenheid om je te wijden aan je vrije aard. Doordat je langer de tijd hebt, ontstaat er ruimte om diep te ontspannen, je basale goedheid te ervaren en levendige nabije inspiratie.
Judith Tegelaers
Mindfulness & Compassie
Mindfulness Praktijk Judith Tegelaers
Judith Tegelaers
Delft
Voor meer rust en ruimte in je hoofd en meer bewustwording van automatische reacties is Mindfulness een krachtig instrument. Met praktijkgerichte oefeningen in een kleine, veilige groep, leg je de basis voor veerkracht in je leven.
De Regenboogvlinder - Els Stolk
Dieren
Dierentolk en energetisch therapeut
De Regenboogvlinder - Els Stolk
Ede
Ik help jou met behulp van je dier en de lichtwereld jouw innerlijke kracht te ontdekken, zodat je weer liefde voor jezelf voelt en jouw licht laat schijnen.
De Regenboogvlinder
31mei
Online aanbod
Luisteren naar je dier
De Regenboogvlinder
Ede
Een gesprek met je dier, zodat je weet wat hij je wilt vertellen.
Praktijk voor levenskunst Zo wil ik leven - Jacqueline Vader
Meditatie
Zijnsoriëntatie
Praktijk voor levenskunst Zo wil ik leven - Jacqueline Vader
Nijmegen
In mijn praktijk voor levenskunst bied ik meditatie en training vanuit de visie Zijnsoriëntatie. Voor mensen die authentiek en in verbinding met anderen willen leven en werken.