afhaalpunt Van Haver tot Gort, biologische voeding, verzorgings en huishoudproducten

Online bio-winkel Van-Haver-tot-Gort
Culemborg

Gezamenlijk inkopen doen maakt een biologische levensstijl toegankelijk en bespaart voedselkilometers

Biologisch wordt nog aantrekkelijker
door een lage prijs
.

In het assortiment bij VAN HAVER TOT GORT  is al het eten en drinken, en alle huishoudelijke producten 10% goedkoper dan de adviesprijs. Bij verzorgingsproducten is die korting altijd minstens 15%.

Als klant bespaar je veel tijd als je altijd een volle voorraadkast hebt, daarom verkopen wij etenswaren en drinken voornamelijk in grootverpakking (hele dozen). Verzorgingsproducten en veel schoonmaakmiddelen worden wel per stuk verkocht.

Tegen vrijwel groothandelprijzen, kun je online houdbare biologische producten bestellen, uit een zeer groot assortiment voedingsmiddelen, verzorgingsproducten, textiel, cadeaus en producten voor dier en huishouden.

Het assortiment is zeer uitgebreid. Een greep uit onze merken:

...- De Rit - Monki - Ekoland - Weleda - Lavera - Urtekram - VSM - Piramide - Simon Levelt - Ecover - Sonett - Horizon - Lima - Terrasana - Chi -... en meer

 

Hoe het werkt?


Via de HAVER-website kun je je bestelling plaatsen:

vanhavertotgort

Bij mij thuis kun je de week daarop je bestelling ophalen. Mijn adres fungeert als afhaalpunt Van Haver tot Gort voor Culemborg.

Per maand is er één bestelronde. Via een nieuwsbrief en reminder herinneren wij klanten eraan dat het bestelmoment in zicht is.

 

Je biologische boodschappen en huishoudproducten
voordelig en praktisch
in één keer in je voorraadkast

Over Online bio-winkel Van-Haver-tot-Gort

Bij Ilse kun je terecht voor afhalen van boodschappen via Van Haver tot Gort, en voor alles wat je wilt weten over vitaal water.

Actueel service punt in Culemborg voor het Japanse electrolyse apparaat dat leidingwater kan omtoveren tot reinigend en voedend water. Voor uitleg over de bijzondere kwaliteiten van het vitale water en om het natuurlijk te proeven! Als het bevalt, dan begeleidt ze je bij de aankoop en het leren toepassen van de soorten water die deze machine kan maken. Er zijn regelmatig demonstraties of je kunt gewoon aan de kraan komen proeven.

Ilse runt hiernaast ook het afhaalpunt Van Haver tot Gort. Dit is open voor iedereen die gebruik wil maken van de voordelen van bio-inkopen in het groot. Maandelijks is er een bestelronde en afhalen is bij Ilse thuis.

Ilse is mede-oprichter van het lokale bewuste netwerk in Culemborg, nu ere-lid van de huidge vereniging van bewuste ondernemers. Tevens heeft zij aan de wieg gestaan van het landelijke netwerk, waarbij Bewust Culemborg is aangesloten. De overige activiteiten in het kader van Bewust Culemborg, staan bij Ilse op een laag pitje.


Online-bio-winkel Van-Haver-tot-Gort

Ilse Schuts

Annie Romein Verschoorpad 2
4103 VE Culemborg

afhaalpunt Van Haver tot Gort, biologische voeding, verzorgings en huishoudproducten