Vermindering van pijn en stressgerelateerde klachten

Vrijer Leven, praktijk voor stress-, angst- en pijnreductie
Amersfoort

Stress verminderen? Sneller herstellen? Pijnreductie? Vrijer Leven ondersteunt jouw gezondheid met aandacht voor lichaam EN geest met: Body Stress Release - Stress Counseling - Wingwave Coaching - Bemer Therapie

Body Stress Release
Body Stress Release is een manuele gezondheidstechniek die erop gericht is om met kleine impulsen het lichaam aan te zetten te hoge spierspanning los te laten. Hierdoor kan het zenuwstelsel beter functioneren en krijgt het zelfhelend mechanisme van het lichaam weer de ruimte. 

Stress Counseling 
Stress Counseling is een vorm van coaching gericht op het verminderen van je stress. Jij bepaalt zelf jouw coachingsdoel. Dit kan een heel algemeen doel zijn, maar ook een heel specifiek. Ieder onderwerp waar jij stress van hebt is geschikt voor stress counseling.

Wingwave Coaching 

Wingwave is een coachingsmethode die merkbaar en snel angst en stress reduceert en creativiteit, mentale alertheid en stabiliteit verhoogt. Wingwave zorgt voor het loslaten van emotionele en fysieke blokkades door het afwisselend stimuleren van beide hersenhelften. 

Bemer Therapie
De Bemer Pro is een medisch systeem dat de kwaliteit van de bloedcirculatie - en daarmee de zuurstofopname door lichaamscellen - sterk verbetert. Hierdoor versnellen genezingsprocessen, verminderen pijn- en spierklachten, remt de veroudering en neemt je energieniveau toe. 

Voorbeelden van klachten waarbij Vrijer Leven kan helpen:
Algemene stressklachten - Spier- en pijnklachten - Hoofdpijn/migraine - Nek- en schouderklachten - Rugklachten - Whiplash - RSI-klachten -  Overspannenheid en burnout - Neerslachtigheid - Vermoeidheid, slaapproblemen - Angsten en fobieën - Herstel na een ongeluk of operatie - Reumatische aandoeningen - Fibromyalgie - CVE/ME - Sportblessures - Huidaandoeningen - Polyneuropathie

 

Over Vrijer Leven, praktijk voor stress-, angst- en pijnreductie

Welkom bij Vrijer Leven, mijn praktijk in stress-, angst- en pijnreductie. Ik help je graag jouw levenskwaliteit en –vreugde te verbeteren. Daarbij ga ik uit van jouw behoefte, de wijsheid van jouw lichaam en mijn eigen kennis en ervaring.

Hoewel ik al op jonge leeftijd een sterke interesse voor gezondheid en psychologie had, koos ik in eerste instantie voor een loopbaan in de communicatie. Toen ik de veertig naderde, drong het bekende zingevingsvraagstuk zich op. Mijn eigen gezondheid had een forse sprong voorwaarts gemaakt, sinds ik kennismaakte met de manuele gezondheidstechniek body stress release. Daarom besloot ik om mijzelf om te scholen tot body stress release practitioner, zodat ik zelf mensen kon helpen pijn- en spanningsvrij te leven. In 2014 volgde ik mijn opleiding aan de European Body Stress Release Academy in Dorset, Engeland. Een pittige, maar fantastische tijd. Na mijn thuiskomst in maart 2015 startte ik met mijn eigen praktijk: Body Stress Release Amersfoort Zuid. Hoe fantastisch en effectief bsr ook is; ik heb mij altijd gerealiseerd dat het daar niet bij zou blijven. Waar ik van droomde was een brede praktijk in stressreductie met een holistische benadering: aandacht dus voor lichaam én geest. Want die twee hebben een sterke wisselwerking.

In het najaar van 2015 startte ik dan ook met de opleiding tot Stress Counselor (gespecialiseerd coach) bij Sonnevelt Opleidingen, waarvoor ik in juni 2016 mijn diploma haalde. Vrienden attendeerden mij op een bijzondere, in Nederland nog vrijwel onbekende, coachingstechniek: Wingwave. Wingwave wordt met name in het Duitse taalgebied al een jaar of 15 zeer succesvol ingezet bij de behandeling van zowel stressreductie en angstklachten als onbegrepen chronische lichamelijke klachten. Ik ben er trots op dat ik mij inmiddels de vijfde Wingwave-coach van Nederland mag noemen.

In februari 2016 maakte ik op de Gezondheidsbeurs in Utrecht kennis met de vasculaire therapie van Bemer, een medisch-technologisch bedrijf uit Liechtenstein. Na 8 minuten op hun bloedcirculatiebevorderende systeem, sliep ik voor het eerst in vele jaren een volle nacht door. Ik was verbluft. Na 8 weken thuis testen stond voor mij vast dat ik dit systeem moest hebben. Voor mijzelf. Voor mijn praktijk. En voor wie maar werk wil maken van fysieke klachtenvermindering, slaapverbetering, vitaliteit en ouderdomsvertraging.

 


Vrijer Leven, praktijk voor stress-, angst- en pijnreductie

Jetske Hingst

Bergstraat 31
3811 NG Amersfoort

Lid van beroepsvereniging

Vermindering van pijn en stressgerelateerde klachten