Kundalini NRGY Awakening

The Healing Mom
Noordwijk

De kracht om te helen ligt in jouw eigen hart en geest. Ik werk als katalysator voor jouw kundalini energie (levensenergie) en tijdens healings nodig ik jouw eigen systeem uit om de liefde, puurheid, en perfectie in zichzelf weer te zien.

De kundalini is een ander woord voor levensenergie, (Prana, Chi, Qi). Het is de bron van ons leven die altijd bij je is geweest en je innerlijke thuis is. Op het moment dat deze energie wordt geactiveerd, laten lagen los die niet meer dienen en kom je tot je authentieke zelf. Bij deze lagen kan je denken aan bepaalde programmeringen, blokkades en overtuigingen. 

In de Kundalini NRGY awakening heb je interactie met het wetende veld van universele energie. Het nodigt je energiesystemen uit om van binnenuit te ontwaken. Het opent deuren voor je om op een fascinerende reis van zelfontdekking te gaan.  

Wanneer je in overgave deze uitnodiging aanvaardt en door de deur stapt, is het jouw eigen systeem die de energie door al je chakra's laat stromen. Het is dus je eigen energie die van binnenuit ontwaakt. Dat is ook de reden dat niets geforceerd kan worden, dit proces vindt zijn weg op een natuurlijke wijze die in afstemming is met jouw lichaam en ziel.

Tijdens de sessie kan je verschillende ervaringen hebben, zoals: sensaties voelen, derde oog visioenen, bepaalde bewegingen maken, emoties of klanken loslaten. 

Het echte werk gebeurt ná de sessie.  Ervaringen van anderen: een diepere verbinding met jezelf, een sterker gevoel van zelfliefde en innerlijke begeleiding. Meer in contact met je emoties en je hebt een duidelijk doel voor ogen. Het leven lijkt makkelijker te stromen en je hebt meer vertrouwen in jezelf en je intuïtie.

Voel je de uitnodiging?

Over The Healing Mom

Hi, ik ben Meredith - The Healing Mom - en samen met mijn man en 3 kinderen woon ik in Noordwijk. 

Het universum en alles eromheen heb ik altijd al fascinerend gevonden. Diep van binnen wist ik dan ook altijd al dat er / dat IK meer was dan 'alleen mens'. Onder begeleiding van verschillende mentoren heb ik geleerd om mijn gaven (helderzien, helderweten) beter te stroomlijnen. Dit maakt dat ik makkelijk in contact kom met andere wezens, en met gidsen van anderen. Deze energie/informatie vertaal (channel) ik naar woorden, waardoor ik mooie boodschappen mag doorgeven. 

Energetisch werk is voor mij als spelen. Ik zie, voel en hoor de energie. Dat maakt dat ik tijdens mijn werk heel snel en intuïtief weet welke plekken healing nodig hebben. Mijn werk is dan ook voornamelijk intuïtief, waarbij ik oa gebruik maak van (gecertificeerde) principes zoals Magnetiseren, Reiki en Aura en Chakra healing. 

Wat ik het állerliefst doe, is werken met de eigen levensenergie, de kundalini. De muziek tijdens de sessies, de veranderingen in mensen hun leven, zo magisch allemaal! Het is niet eens in woorden te beschrijven ;) Dus ik nodig je van harte uit om het een keer mee te maken. 

 

Samenvatting van waar je bij mij voor terecht kunt: 

+ Kundalini activatie

+ Soul healing 

+ Soul reading 

 

Je bent van harte welkom mooi mens! 

Liefs, 

Meredith 


The Healing Mom

Meredith Willemsen

Leendert Hellenberghof 11
2202XS Noordwijk

Kundalini NRGY Awakening