Praktijk de Handreiking - voor Luisterkind , Reiki , Access Bars - wees welkom!

Praktijk de Handreiking
Zelhem

Praktijkdehandreiking - Reiki - Luisterkind - Access Bars

Actie: in januari en februari alle behandelingen / afstemming met 50% korting!!

Wees welkom in mijn praktijk! Voor Reiki , Access Bars , Luisterkind! Ik ondersteun je graag bij de stappen die je wilt gaan zetten, wil je meer informatie en een persoonlijk gesprek bel dan gerust!

In onze praktijk bent je welkom voor diverse behandelingen, Reiki, Access Bars, Luisterkind.  Weet je niet precies welke bij jou passend is? Bel dan voor een informatief gesprek! Op onze website staan de behandelingen verder uitgelegd. Wil je een afspraak maken? Bel of mail, dan zoeken we samen naar een geschikte datum.

Voor de Reiki en Access Bars behandelingen maak ik gebruik van de praktijkruimte van HIER Achterhoek, met een centrale ligging en parkeerplaatsen direct voor de deur.

De Luisterkind afstemming vindt plaats op afstand, je hoeft hiervoor de deur niet uit. De afstemming ontvang je na betaling binnen twee weken per mail.

Over Praktijk de Handreiking

Blij getrouwd en trotse moeder van vier nog gezellig thuiswonende kinderen, met een baan als verpleegkundige bij Buurtzorg en verantwoordelijk voor de boekhouding in het bedrijf van mijn man verveel ik mij eigenlijk nooit. In mijn vrije tijd probeer ik ook nog wat te sporten. Gezelligheid , positiviteit , optimisme zijn heel belangrijk voor mij! Het glas is altijd halfvol :)

Werken met energie heb ik altijd interessant gevonden en al duurde het een tijd voor ik de stap durfde te zetten heb ik een aantal jaren geleden een Reiki opleiding gevolgd. Super blij werd ik daarvan en in alle situaties laagdrempelig toepasbaar. Een paar jaar later kwam Luisterkind op mijn pad, ook deze opleiding heeft mij veel gebracht.. inzicht, groei en de wetenschap dat de energie altijd een helpende hand kan bieden. Hierna heb ik nog een opleiding Access Bars gevolgd, zo kan ik behandelingen op maat aanbieden naar behoefte. Iets voor een ander kunnen betekenen, daar wordt ik zelf ook erg blij van. Daarom heb ik in 2018 samen met mijn man onze praktijk opgericht, beiden met onze eigen expertise, ik verzorg de behandelingen / Luisterkind aanvragen en mijn man verzorgd de cursussen. Zo vullen we elkaar mooi aan. We hopen je te mogen ontmoeten in onze praktijk!


Praktijk de Handreiking

Miriam Gartsen

Halseweg 21
7021 CX Zelhem

Praktijk de Handreiking - voor Luisterkind , Reiki , Access Bars - wees welkom!