Holistische sessies, Reiki en handmassage bij jou/u aan huis

Rijdende Reiki
Naaldwijk

Als holistisch therapeut kan ik van verschillende methodieken gebruik maken, daarom kan een holistische sessie ingezet worden bij tal van hulpvragen. Daarnaast geef ik Reikibehandelingen en handmassages. En dat allemaal gewoon bij jou/u thuis!

Holistische sessie

Bij holisme gaan we ervan uit dat alles met elkaar is verbonden. Ook als mens besta je uit verschillende niveaus die jou tot een geheel maken: fysiek, emotioneel, mentaal, energetisch en spiritueel. Wanneer je uit balans bent op het ene niveau, heeft dat invloed op andere niveaus. Bij een holistische sessie kijken we naar al deze niveaus om tot de oorsprong van jouw probleem/klacht te komen. 

Wat kun je verwachten?

We beginnen met een intakegesprek. Door naar jou te luisteren, vragen te stellen en mijn intuïtie te gebruiken, krijgen we samen helder wat de kern van jouw hulpvraag op dat moment is. Vervolgens gaan we hiermee aan de slag, waarbij ik van verschillende methodieken gebruik kan maken, zoals: systemisch werk, Sedona methode (loslaattechniek), EFT (Emotional Freedom Techniques), Reiki, visualisaties, edelstenen, inzichtkaarten.

Reikibehandeling

De Japanse karakters Rei en Ki vormen samen de betekenis Universele Levensenergie. Bij een Reikibehandeling geef ik deze energie aan je door door mijn handen op verschillende plekken op je lichaam te leggen of er net boven te houden. Reiki brengt je chakra’s (energiecentra in je lichaam) in balans en herstelt het zelfhelend vermogen van je lichaam, waardoor blokkades worden opgeheven en de levensenergie weer vrij kan stromen.

Zoals de naam Rijdende Reiki al zegt, kom ik naar jou toe. Mijn behandeltafel en koffer met 'tools' neem ik gewoon mee.

Wil je een afspraak maken of heb je vragen? Mail, bel of app me of kijk op de website.

Over Rijdende Reiki

Mijn naam is Ilona van Zunderd. Ik woon in het Westland en ben moeder van drie kinderen.

Zolang ik mij herinner heb ik al interesse in het spirituele, maar door er vooral voor anderen te zijn en te weinig voor mijzelf, ben ik mijzelf en mijn interesses een beetje kwijtgeraakt zoals dat heet. Daarnaast zat mijn hooggevoeligheid mij dwars, maar dat wist ik niet, want ik had nog nooit van die term gehoord. Toen ik me eenmaal had ingelezen in dat onderwerp vielen er al wat puzzelstukjes op hun plek en begreep ik mijzelf en de wereld om mij heen iets beter. Na het volgen van verschillende trainingen en workshops op het gebied van hooggevoeligheid en energie werd mij duidelijk hoe gemakkelijk je energie van anderen oppikt en hoe je daarvoor af te sluiten. 

Ik kwam dichterbij de kern van wat ík wil en mijn interesse in Reiki, die altijd al sluimerend aanwezig was, werd aangewakkerd. Na zelf een aantal Reiki behandelingen te hebben ontvangen, besloot ik een Reiki cursus te gaan volgen. In juli 2019 heb ik mijn Master behaald in het Usui System of Natural Healing. Het was een mooie, bijzondere en emotionele ervaring; ik kwam weer thuis. 

Omdat er zoveel interessante dingen zijn om te leren op dit gebied, besloot ik de 2-jarige opleiding tot holistisch therapeut te volgen. In november 2022 heb ik deze opleiding met succes afgerond. Kortom, Rijdende Reiki staat niet stil.

Kom ik binnenkort bij jou langs?


Rijdende Reiki

Ilona van Zunderd


Naaldwijk

Holistische sessies, Reiki en handmassage bij jou/u aan huis

Wat doe ik nog meer?

Voetreflexologie & Voetzorg
Kom tot rust en in je kracht met voetreflexologie
Den Haag
Jouw voeten en mijn gevoeligheid vormen een mooie combinatie. Mijn voetreflexbehandelingen laten zien wat jij nodig hebt om weer welzijn en vertrouwen te ervaren en je thuis te voelen in je lijf. Jij bepaalt hoe ver, snel of langzaam je wilt gaan.
Homeopathie
Kinderhomeopaat Annemieke van Dalum
Dieren-zuid
Homeopathie voor kinderen met mentaal emotionele, nerveuze, of terugkerende lichamelijke klachten of slaapproblemen. Consulten worden (gedeeltelijk) vergoed via de aanvullende pakketten van de zorgverzekeraars. Eigen risico is niet van toepassing.
13dec
Workshop
ONT-moetingsavond
Monster
Heb je zelf Reiki en wil je oefenen of ben je juist nieuwsgierig naar wat Reiki nou eigenlijk is? Kom dan naar de ONT-moetingsavond! Iedere 2e woensdag van de maand. Ervaring met Reiki is niet nodig. Graag even aanmelden ivm beperkt aantal plaatsen.
Shiatsu Therapie
Regina Cové. Praktijk voor shiatsu, persoonlijke ontwikkeling, voetreflexologie
Den Haag
Shiatsu therapie helpt bij het voorkomen en genezen van ziektes, het oplossen van stress en vermoeidheid en het bevorderen van goede algehele gezondheid. In mijn praktijk in Den Haag en Woubrugge laat ik je graag de voordelen van Shiatsu ervaren.
18dec
Spreekuur
Holistische sessie aan huis, dagelijks te boeken.
Westland en omgeving
Een holistische sessie is in te zetten bij tal van hulpvragen op zowel fysiek, emotioneel, mentaal, energetisch als spiritueel niveau. Als je de oorzaak heelt, in plaats van symptomen te bestrijden, ontstaat er balans en kan de energie weer stromen.
Centra voor Bewustwording
de Speelplaats
Langbroek
Welkom bij “de Speelplaats”. Mijn beeldhouwwerkplaats in Langbroek is naast werkplaats ook een plek voor ontmoeting, verbinding, persoonlijke groei, natuur en muziek.. Er worden regelmatig workshops georganiseerd.
Creativiteit
Cursussen en workshops beeldhouwen in hout
Langbroek
Tussen de Utrechtse Heuvelrug en het gebied van de Kromme Rijn ligt mijn werkplaats. Een sfeervolle plek die rust uitstraalt, maar waar het toch bruist van activiteit. Hier maak ik mijn beelden van hout en geef ik wekelijks cursussen beeldhouwen.
Ademtherapie
Open je voor jouw levenskracht met ademtherapie
Den Haag
Onze ademhaling geeft ons levenskracht en vormt de sleutel tot  zelfbevrijding. In mijn sessies ademtherapie onderzoeken we hoe jij op een eenvoudige en krachtige manier de stroom van de adem, je levenskracht, weer naar binnen kunt laten.