Investingscoach, Access Bars® Facilitator, Energetische facelift en Reiki

Bewust Sterk
Hoofddorp

De beste investering is nog altijd in jezelf! Ik help je graag jou persoonlijke mindset rondom geld te ontdekken en te laten groeien! En wat is er dan allemaal mogelijk!!!

Bewust Sterk is een praktijk aan huis waar u terecht kan voor Access Bars® sessies, Reiki behandelingen en nu ook 

Access Bars® en Energetische Facelift zijn energetische behandelingen op het hoofd. 

Door de nergetische banen en punten op je hoofd aan te raken worden blokkades aangepakt. Effectieve, snelle en vooral fijne methode om stress en spanningen los te laten. Na een sessie/behandeling heb je meer rust en ruimte in je hoofd. Het kan het begin zijn van een grote verandering in je leven en lichaam De mensen die een Bars behandeling hebben ondergaan merken dat ze minder last hebben van: stress, piekeren, depressie, pijn, slecht slapen, faalangst, hooggevoeligheid, lichamelijke klachten, vermoeidheid, migraine.  

Access Bars® zelf leren? 

Volg dan de 1 daagse cursus en ontvang het certificaat voor Bars® practitioner. Je mag dan zelf (betaalde) sessies geven of kunt uitwisselen met andere Bars® beoefenaars.

 

 

 

Over Bewust Sterk

Alles uit jezelf halen, dat wil toch iedereen? Bij Bewust Sterk wordt ervoor gezorgd dat jij helemaal in je eigen kracht staat. Hierbij kun je mentaal, fysiek en financieel gebied aanpakken. Eigenaresse Ellen heeft zichzelf ook afgevraagd wie ze is en wat ze wil. Nu ze daar helemaal uit is, wil ze anderen hiermee helpen.

Je kunt hier terecht voor Access Bars-sessies, Body Process MTVSS, Energetische facelifts, reikibehandelingen. Ook als je zelf Access Bars onder de knie wil krijgen, kun je hier terecht voor Access Bars-classes. Allemaal behandelingen waardoor jij je goed voelt en waarmee je volledig tot je recht komt. Gun jezelf dit sterke gevoel. 

Word Bewust Sterk! 


Bewust Sterk

Ellen Sterk

Bolstralaan 62
2132PM Hoofddorp

Investingscoach, Access Bars® Facilitator, Energetische facelift en Reiki

Wat doe ik nog meer?

Coaching - Wandelcoaching
Sensitiviteit als kracht | HSP en HSS/HSP coaching in de natuur
Delfgauw
Met wat aandacht en zelfzorg kun je je sensitiviteit als kracht inzetten. Door je energie (beter) te leren managen, wat (kleine) dingen aan te passen in je huis of dagelijks leven. En natuurlijk door te leren herkennen dat je op een goudmijn zit!
Coaching - Diverse Coaching
Eenvoudig stress en belemmerende overtuigingen transformeren met PSYCH-K®
Delft of online
Klinkt dit te mooi om waar te zijn? Dat dacht ik eerst ook. Maar de bewijzen stapelen zich op - zowel in mijn praktijk als in mijn eigen leven: PSYCH-K® is verbluffend eenvoudig en doeltreffend!
Familie- en systeemopstellingen
Is je levensloop in Balans?
Groningen
IS JOUW LEVENSLOOP IN BALANS. BALANS TEN OPZICHTE VAN JE LEVENSLOOP.  IS JOUW LEVENSLOOP IN BALANS. BALANS TEN OPZICHTE VAN JE LEVENLOOP.  MET WELK BALANS VOEL JIJ JE VERTROUWD? WAT GEEFT en vraagt JE ENERGIE
Opleiding en Training
Nhowmediation Mediator, Conflictcoach, Trainer
Vinkeveen
Omgaan met conflicten kun je leren! Het begrijpen van conflicten is de basis van conflicthantering en oplossing. Trainingen op het gebied van: Conflicthantering, communicatie, Mediation technieken.
Mindfulness & Compassie
Heartfulnesstraining - Van hard naar HART voor jezelf met Mindfulness en Zelfcompassie
Delft
Hoe zou het zijn als je je eigen beste vriend(in) was? Leer (eerst!) voor jezelf te zorgen en je hart zal vanzelf overstromen.
Coaching - Diverse Coaching
Praktijk voor lichaams- en ervaringsgerichte begeleiding
Utrecht
In mijn praktijk begeleid ik mensen individueel en in groepsverband op een lichaams- en ervaringsgerichte manier.
Psychosociale therapie
Yke Radema
Groningen
Sinds 1990 werkt Yke Radema zowel individueel als in groepsverband. Ze is geschoold en ervaren in haptonomie, kunstzinnige en spirituele psychosynthese, tekentherapie, meditatief boetseren verlangen, trauma en familie opstellingen en verlieskunde.
Coaching - Diverse Coaching
Nhowmediation Conflictcoach, Mediator, Trainer
Vinkeveen
Help! ik heb een conflict of heeft het conflict mij? Conflictcoaching Iets voor jou? Hoe je omgaat met conflicten bepaalt de mate van vertrouwen, respect en verbondenheid die je hebt met de ander.
Coaching - Diverse Coaching
Persoonlijke begeleiding voor kinderen en volwassenen. Voor meer inzicht in jezelf en je systeem.
's-gravenzande
Vanuit liefde kijken naar jezelf, naar dat wat is en was in jouw systeem. Verandering begint bij inzicht en bewustwording. Ik loop graag een stukje met je mee.
Creativiteit
Yke Radema
Groningen
Mandala tekenen of intuïtief
13dec
Workshop
Avond familieopstellingen
Heenweg 's-gravenzande
Tijdens een opstelling kijk je naar jouw systeem. Je ontdekt hoe jouw overlevingsstrategie is ontstaan. Zonder oordeel kijken we naar dat wat er is. Je gaat na een opstelling anders kijken, waardoor je leven verandert.
Ademtherapie
Methode Beter ademen®
Dalfsen
Ontdek de kracht van jouw Adem middels de Methode Beter ademen® Adem je vrij; - Om innerlijk rust te ervaren - Je fysiek en mentaal fitter te voelen - Je bewustzijn te verhogen
Familie- en systeemopstellingen
Systemische Coaching. Bij persoonlijke vraagstukken, verlies of vragen over je organisatie
's-gravenzande
Vanuit Liefde kijken naar dat wat is en was in jouw systeem. Verandering begint bij inzicht en bewustwording.