Welleco Energetisch Beheer zorgt voor energetische balans in organisaties

Welleco ECOtherapie
Zutphen

Welleco ECOtherapie houdt zich bezig met energetisch management van organisaties, huizen, boerenbedrijven en natuurgebieden. Ook verzorgen wij workshops en cursussen over energetisch management.

Welleco ECOtherapie

  • voor een beter welzijn van mens, dier en gewas
  • voor een optimale energie in woningen, bedrijven, scholen of natuurlijke milieus

Alles om ons heen is energie. Als deze energie verstoord is, lopen de dingen niet meer zo lekker. ECOtherapie neemt de verstoringen weg. Hierdoor komt de energie weer in balans en kan weer volop stromen.
 

Problemen?

Processen binnen uw bedrijf verlopen niet optimaal, mensen zitten niet lekker in hun vel, maar u kunt niet precies aangeven waar dat aan ligt.

  • U voelt zich (in een bepaalde ruimte) in uw huis niet op uw gemak.
  • Het gewas in een bepaald gebied gedijt minder goed dan verwacht.

 

De resultaten: welzijn en meer

  • U krijgt geleidelijk meer inzicht in de processen die spelen in uw bedrijf, u kunt beter aangeven waar het aan schort. Uw personeel voelt zich geleidelijk weer beter en er ontstaat energie om problemen op te lossen of om veranderingen gemakkelijker te hanteren.
  • U voelt zich niet alleen prettig in de met ECOtherapie behandelde ruimte, u komt er ook tot betere resultaten: u presteert bijvoorbeeld beter in uw kantoor aan huis of de verkoop van uw huis verloopt sneller.
  • Ook gewassen kunnen beter in hun energie komen. Hier wordt bijvoorbeeld de opbrengst van een gewas in de land- of tuinbouw hoger. Het kan ook zijn dat de biodiversiteit in een natuurgebied toeneemt.

Over Welleco ECOtherapie

Ruud Pleune (1961) is in 2008 afgestudeerd als ECOtherapeut. Vanwege zijn band met de natuur kwam hij in 1999 in aanraking met de ECOtherapie. Wat begon als een losse workshop eindigde met 6 jaar studie in de ECOtherapie. Ruud Pleune is milieukundige en in 1997 gepromoveerd op een onderzoek naar strategieen van Nederlandse natuur- en milieuorganisaties. De laatste jaren houdt hij zich vooral bezig met het landelijk gebied, en dan vooral met de verbinding tussen natuur en landbouw, en misschien nog wel meer tussen natuurbeschermers en boeren en hun organisaties. Hij werkte bij Vereniging Natuurmonumenten en sinds 2009 bij de Milieufederaties van Gelderland en Overijssel.

In zijn vrije tijd was hij de afgelopen jaren onder andere actief als vrijwilliger op de 'boerderijschool' en in het bestuur van het ecologisch woonproject EOS in Zutphen, waar hij woont. Ook is hij namens Water Natuurlijk lid van het Algemeen Bestuur van Waterschap Rijn en IJssel en is hij voorzitter van de Stichting Berkelfestival.

Ruud heeft 4 dochters. Zijn specialiteiten als ecotherapeut liggen op het gebied van organisaties en op projecten met interactie tussen natuur en landbouw. Hij balanceerde onder andere een biologisch melkveebedrijf en het Kootwijkerzand van Staatsbosbeheer. "Bijna altijd ben ik toch weer verrast als ik zie wat de ECOtherapie in systemen teweegbrengt," aldus Ruud.

Janny Wigman (1952) is in 2008 afgestudeerd als ecotherapeut. Haar loopbaan startte zij met een opleiding in de zwakzinnigenzorg, waar zij een aantal jaren werkzaam was. Nadat haar 2 dochters waren geboren en de schoolleeftijd hadden bereikt, kwam zij in het onderwijs terecht, waarvoor zij in 1989 haar bevoegdheid haalde.

Haar interesse voor mens en natuur bracht haar in contact met de ecotherapie, een opleiding die goed aansloot bij deze interesse. Haar expertise op het gebied van onderwijs leidde ertoe dat zij tijdens haar opleiding twee scholen balanceerde, te weten de Lans in Brummen en de kleine Prins in Doetinchem. De andere projecten waren een ontwikkelingshulporganisatie en een proeftuin annex tuinderij in Twello.

Sinds 2005 is zij woonachtig in het ecologisch woonproject EOS in Zutphen, waar zij betrokken is bij het verzorgen van het gezamenlijke middenterrein.


Welleco Energetisch Beheer

Ruud Pleune

Loverendale 27
7207 PG Zutphen

Welleco Energetisch Beheer zorgt voor energetische balans in organisaties

Wat doe ik nog meer?

26apr
Evenement
Zweethut
Ecolonie, Hennezel (frankrijk)
Zweethut om in contact te komen met de natuur en jouw eigen natuur. Om te bidden, heling te geven en te ontvangen en in contact te komen met je innerlijke kracht, liefde en verbinding met de wereld om je heen. Ervaring is niet nodig.
Coaching - Kindercoaching
Kindercoaching, Kindertherapie, Traumatherapie en EMDR
Groningen
Zit jouw kind niet lekker in zijn vel? Voelt het zich angstig, verdrietig, boos of somber? Of heeft het last van lichamelijke klachten, zoals hoofdpijn of buikpijn? Voelt het zich onzeker of wordt het gepest? Is het stil of juist opstandig?
Psychosociale therapie
Lichaamsgerichte Psychotherapie, Traumatherapie, innerlijk Kindwerk, Familie opstellingen
Groningen
Heb je last van stress? Voel je je vermoeid, overbelast of uit balans? Ervaar je psychische, emotionele of lichamelijke klachten? Wil je meer leven i.p.v. overleven? Meer contact met jezelf of je gevoel? Of loop je vast in dezelfde gedragspatronen?
29apr
Workshop
De stem van de natuur
Ecolonie, Frankrijk
We laten ons inspireren door de stem van de natuur om samen te filosoferen hoe de natuur meer stem zou kunnen krijgen.
Lichaamsgerichte Therapie
Lichaamsgerichte psychotherapie
Zwolle
Stervens- en uitvaartbegeleiding
Schulp Uitvaarten, begeleiding bij sterven, uitvaart en rouw
Amersfoort
Ukediene biedt spirituele zorg rondom het levenseinde en uitvaartbegeleiding vanuit aandacht, liefde en respect.
Lichaamsgerichte Therapie
Lichaamsgerichte Psychotherapie, Traumatherapie, innerlijk Kindwerk, Familie opstellingen
Groningen
Heb je last van stress? Ben je uit balans, vermoeid of overbelast? Voel je je angstig, onzeker, verdrietig, boos, somber of verdoofd? Heb je last van lichamelijke klachten? Overleef je meer dan dat je leeft? Loop je vast in dezelfde gedragspatronen?
02mei
Evenement
Zweethut
Ecolonie, Hennezel (frankrijk)
Zweethut om in contact te komen met de natuur en jouw eigen natuur. Om te bidden, heling te geven en te ontvangen en in contact te komen met je innerlijke kracht, liefde en verbinding met de wereld om je heen. Ervaring is niet nodig.