Krijg grip op je stress met Stress Counseling en Wingwave

Vrijer Leven, praktijk voor stress-, angst- en pijnreductie
Amersfoort

Ben jij stress de baas of is stress jou de baas? Ik help je stress te verminderen met Stress Counseling. Wil je nieuwe stappen zetten, maar zitten oude angsten jou in de weg? Wingwave Coaching helpt je blokkades op te ruimen, zodat jij verder kunt!

Stress Counseling 
Stress Counseling is een gespecialiseerde vorm van coaching gericht op het verminderen van je stress. Jij bepaalt zelf jouw coachingsdoel. Dit kan een heel algemeen doel zijn, maar ook een heel specifiek. Ieder onderwerp waar jij stress van hebt is geschikt voor Stress Counseling.

Wingwave Coaching 

Wingwave is een coachingsmethode die merkbaar en snel angst en stress reduceert en creativiteit, mentale alertheid en stabiliteit verhoogt. Wingwave zorgt voor het loslaten van emotionele en fysieke blokkades door het afwisselend stimuleren van beide hersenhelften. Zonder eindeloos praten of 'huiswerk' wordt een proces op gang gebracht waarin je je bevrijdt van oude angsten. 

Over Vrijer Leven, praktijk voor stress-, angst- en pijnreductie

Welkom bij Vrijer Leven, mijn praktijk in stress-, angst- en pijnreductie. Ik help je graag jouw levenskwaliteit en –vreugde te verbeteren. Daarbij ga ik uit van jouw behoefte, de wijsheid van jouw lichaam en mijn eigen kennis en ervaring.

Hoewel ik al op jonge leeftijd een sterke interesse voor gezondheid en psychologie had, koos ik in eerste instantie voor een loopbaan in de communicatie. Toen ik de veertig naderde, drong het bekende zingevingsvraagstuk zich op. Mijn eigen gezondheid had een forse sprong voorwaarts gemaakt, sinds ik kennismaakte met de manuele gezondheidstechniek body stress release. Daarom besloot ik om mijzelf om te scholen tot body stress release practitioner, zodat ik zelf mensen kon helpen pijn- en spanningsvrij te leven. In 2014 volgde ik mijn opleiding aan de European Body Stress Release Academy in Dorset, Engeland. Een pittige, maar fantastische tijd. Na mijn thuiskomst in maart 2015 startte ik met mijn eigen praktijk: Body Stress Release Amersfoort Zuid. Hoe fantastisch en effectief bsr ook is; ik heb mij altijd gerealiseerd dat het daar niet bij zou blijven. Waar ik van droomde was een brede praktijk in stressreductie met een holistische benadering: aandacht dus voor lichaam én geest. Want die twee hebben een sterke wisselwerking.

In het najaar van 2015 startte ik dan ook met de opleiding tot Stress Counselor (gespecialiseerd coach) bij Sonnevelt Opleidingen, waarvoor ik in juni 2016 mijn diploma haalde. Vrienden attendeerden mij op een bijzondere, in Nederland nog vrijwel onbekende, coachingstechniek: Wingwave. Wingwave wordt met name in het Duitse taalgebied al een jaar of 15 zeer succesvol ingezet bij de behandeling van zowel stressreductie en angstklachten als onbegrepen chronische lichamelijke klachten. Ik ben er trots op dat ik mij inmiddels de vijfde Wingwave-coach van Nederland mag noemen.

In februari 2016 maakte ik op de Gezondheidsbeurs in Utrecht kennis met de vasculaire therapie van Bemer, een medisch-technologisch bedrijf uit Liechtenstein. Na 8 minuten op hun bloedcirculatiebevorderende systeem, sliep ik voor het eerst in vele jaren een volle nacht door. Ik was verbluft. Na 8 weken thuis testen stond voor mij vast dat ik dit systeem moest hebben. Voor mijzelf. Voor mijn praktijk. En voor wie maar werk wil maken van fysieke klachtenvermindering, slaapverbetering, vitaliteit en ouderdomsvertraging.

 


Vrijer Leven, praktijk voor stress-, angst- en pijnreductie

Jetske Hingst

Bergstraat 31
3811 NG Amersfoort

Lid van beroepsvereniging

Krijg grip op je stress met Stress Counseling en Wingwave