Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

11okt 2025
Dagje Wecken

Hemel en Aardewerk, inspirerend leren in het groenste atelier
Den Haag

Kom lekker wecken! Maak zelf alles jarenlang houdbaar zonder koeling of vriezer. Hoe heerlijk om gezonde kant-en-klaarmaaltijden in je voorraadkast te hebben staan die volgens jouw eigen recept gemaakt zijn, zonder conserveermiddelen of suiker.

Maak zelf je bijna alles (je oogst bijvoorbeeld) jarenlang houdbaar zonder koeling of vriezer. Deze leuke techniek gaat al zo'n twee eeuwen mee – en is actueler dan ooit. Het is simpelweg heerlijk om gezonde kant-en-klaarmaaltijden in je voorraadkast te hebben staan die volgens jouw eigen recept gemaakt zijn, zonder conserveermiddelen of suiker. En dat is, ook zonder weckketel, veilig en superleuk om te doen. Onder deskundige begeleiding leer je zelf gerechten als fruitbeleg, chili, maaltijdsoep, pastasaus en bakaardappeltjes te conserveren – of in overleg jouw eigen gerechten. Inclusief alle materialen en je eigengemaakte lekkers, heldere handleiding met recepten, koffie/thee en een heerlijke plantaardige lunch.

Informatie

11 okt 2025
11.00 - 17.00
149

Waar?

Hemel en Aardewerk
Zuiderparklaan 313
2574 GB Den Haag

Contact

Dagje Wecken

Wat doe ik nog meer?

Hemel en Aardewerk, inspirerend leren in het groenste atelier
24jan
Workshop
Dagje Wecken
Hemel en Aardewerk, inspirerend leren in het groenste atelier
Den Haag
Kom lekker wecken! Maak zelf alles jarenlang houdbaar zonder koeling of vriezer. Hoe heerlijk om gezonde kant-en-klaarmaaltijden in je voorraadkast te hebben staan die volgens jouw eigen recept gemaakt zijn, zonder conserveermiddelen of suiker.
Gabriella van der Linden
17dec
Open dag
Winkelwoensdag bij Hemel en Aardewerk
Gabriella van der Linden
Den Haag
Elke woensdag open van 12-19 uur aan de Zuiderparklaan 313. Je bent van harte welkom in de zoete inval naast het atelier. Je vindt er veel van wat je al kende uit het Plukwinkeltje in Madestein... en meer!
Gabriella van der Linden
24dec
Open dag
Winkelwoensdag LET OP: tot 17 uur!
Gabriella van der Linden
Den Haag
Vanwege Kerstavond deze woensdag om 17 uur gesloten! Vanaf 12 uur ben je welkom aan de Zuiderparklaan 313, in de zoete inval naast het atelier.
Gabriella van der Linden
10dec
Open dag
Winkelwoensdag bij Hemel en Aardewerk
Gabriella van der Linden
Den Haag
Elke woensdag open van 12-19 uur aan de Zuiderparklaan 313. Je bent van harte welkom in de zoete inval naast het atelier. Je vindt er veel van wat je al kende uit het Plukwinkeltje in Madestein... en meer!
Hemel en Aardewerk, inspirerend leren in het groenste atelier
19feb
Workshop
Workshop Heerlijk Fermenteren
Hemel en Aardewerk, inspirerend leren in het groenste atelier
Den Haag
Supergezond en heerlijk om te doen: groente fermenteren. Denk aan zuurkool of kimchi, maar dan met precies die groenten die je het lekkerst vindt, en gewoon met de spullen uit je keukenkast!
Hemel en Aardewerk, inspirerend leren in het groenste atelier
27jan
Workshop
Workshop Heerlijk Fermenteren
Hemel en Aardewerk, inspirerend leren in het groenste atelier
Den Haag
Supergezond en heerlijk om te doen: groente fermenteren. Denk aan zuurkool of kimchi, maar dan met precies die groenten die je het lekkerst vindt, en gewoon met de spullen uit je keukenkast!
Hemel en Aardewerk, inspirerend leren in het groenste atelier
10mrt
Cursus
Ontwerp je Droomtuin vanuit de permacultuur
Hemel en Aardewerk, inspirerend leren in het groenste atelier
Den Haag
In deze cursus van drie middagen leer je aan de hand van je eigen ontwerp en beplantingsplan tuinieren met de natuur mee en bereik je een fijne basis met weinig plagen en onderhoud.
Gabriella van der Linden
20dec
Open dag
Extra WinkelZaterdag bij Hemel en Aardewerk!
Gabriella van der Linden
Den Haag
Nu voor de feestdagen extra geopend op zaterdag 13 en zaterdag 20 december. Net zoals alle woensdagen van 12-19 uur aan de Zuiderparklaan 313. Je bent van harte welkom in de zoete inval naast het atelier voor keramiek, kruiden en groenpoetserij!
Hemel en Aardewerk, inspirerend leren in het groenste atelier
21mrt
Workshop
Workshop Heerlijk Fermenteren
Hemel en Aardewerk, inspirerend leren in het groenste atelier
Den Haag
Supergezond en heerlijk om te doen: groente fermenteren. Denk aan zuurkool of kimchi, maar dan met precies die groenten die je het lekkerst vindt, en gewoon met de spullen uit je keukenkast!
Gabriella van der Linden
13dec
Open dag
Extra WinkelZaterdag bij Hemel en Aardewerk!
Gabriella van der Linden
Den Haag
Nu voor de feestdagen extra geopend op zaterdag 13 en zaterdag 20 december. Net zoals alle woensdagen van 12-19 uur aan de Zuiderparklaan 313. Je bent van harte welkom in de zoete inval naast het atelier voor keramiek, kruiden en groenpoetserij!
Hemel en Aardewerk, inspirerend leren in het groenste atelier
21feb
Cursus
Cursus Geluk in je Voorraadkast (nog 1 plek)
Hemel en Aardewerk, inspirerend leren in het groenste atelier
Den Haag
Leer wecken, drogen, fermenteren en inmaken op zoet, zuur, zout, olie en alcohol tijdens drie inspirerende praktijkdagen: om voortaan altijd toe te passen!
Hemel & Aardewerk
Creativiteit
Inspirerende workshops in Den Haags groenste atelier & het leukste cadeauwinkeltje
Hemel & Aardewerk
Den Haag
Hemel en Aardewerk is een inspirerend groen atelier en cadeautjeswinkel – als een oase in het drukke Den Haag. Je vindt er de leukste dingen om te leren en te kopen, die allemaal een beetje te maken hebben met bezield leven, kunstzinnig en groen.
Hemel en Aardewerk, inspirerend leren in het groenste atelier
12mrt
Workshop
Dagje Wecken
Hemel en Aardewerk, inspirerend leren in het groenste atelier
Den Haag
Kom lekker wecken! Maak zelf alles jarenlang houdbaar zonder koeling of vriezer. Hoe heerlijk om gezonde kant-en-klaarmaaltijden in je voorraadkast te hebben staan die volgens jouw eigen recept gemaakt zijn, zonder conserveermiddelen of suiker.
Gabriella van der Linden
Kunst
Magisch keramiek
Gabriella van der Linden
Den Haag
Ik hou van de onvoorspelbaarheid: mijn keramiek groeit onder mijn handen. En eigenlijk gaat het altijd over leven vieren en afscheid nemen, natuur en aards bewustzijn.