Oerpunt
08mrt
Concert
Soundhealing
Oerpunt
Vriezeveen
Een avond ontspannen bij het geluid van klankschalen, zang, nada tangini en nog veel meer!
Jetenzo
23mrt
Concert
SOUND & silence - Chris Hinze & Ton Akkermans
Jetenzo
Katwijk aan zee
CONCERT MET FLUIT VIRTUOOS CHRIS HINZE EN KLANKSCHALEN, GONGS, BELLS FENOMEEN TON AKKERMANS Zittend of liggend genieten. Wil je liggen, neem dan een matje en kussen meenemen. Voor diegene die liever zit, zijn er stoelen beschikbaar.
Peter Wilms
30mrt
Concert
Stilte concert
Peter Wilms
Culemborg
Dit stilte concert van Peter Wilms kenmerkt zich als meditatief en verdiepend. Stilte is een belangrijke component van dit concert. Wie zich hieraan overgeeft kan een wonderlijke innerlijke en muzikale reis meemaken.
Jeannette Monshouwer
01apr
Concert
Klanken Die Raken
Jeannette Monshouwer
Leiderdorp
Een vocaal en instrumentaal klankconcert van liederen, improvisaties en een poëtisch verhaal om naar te luisteren en aan deel te nemen.
Heel | De Verbinderij
04apr
Concert
Liza Weald sessie in De Verbinderij
Heel | De Verbinderij
De Krim | De Verbinderij
“It’s time for our souls to be free”. Met haar muziek neemt Liza je mee op een dromerige innerlijke reis naar jouw diepste kern. Daar waar onvoorwaardelijke liefde gaat stromen en jouw intuïtie spreekt.
Bliss Life - Work
19apr
Concert
Soundhealing - Klankconcert
Bliss Life - Work
Naaldwijk
Kris Arns en Raymond Vijverberg werken samen met verscheidene instrumenten en nemen je meer op reis naar een diepe en helende klankbeleving. We gebruiken instrumenten uit verschillen sjamanistische en yogische tradities. Al enige jaren verzorgen wij in Na
Zen met Den
20apr
Concert
Meditatieconcert: Here comes the sun
Zen met Den
Katwijk aan Zee
“Wat een kado! Denisius komt weer naar De Soefitempel voor een uniek (lig)concert! Zijn stem, zijn muziek, zijn Zijn; het raakt je altijd weer in het hart!” Here comes the sun – Kom genieten van de van de mooiste Beatleliedjes. All you need is Love!
Jetenzo
28jul
Concert
Inner World Music Peter van Deerse - DECACORDE
Jetenzo
Katwijk aan zee
Peters intentie is om de luisteraar mee te nemen op een innerlijke reis van verdieping en verstilling. U kunt zittend of liggend in de tempel genieten van dit meditatieve concert. Kom comfortabel en warm gekleed. Neem een mat, kussen en deken mee.