17sep 2024
Ont-dek jezelf

Kabelbodyhealing
Amsterdam

ONT-DEK JEZELF Deze training wordt gegeven aan de hand van kennis en informatie van de 7 hoofdchakra’s. Vanuit deze informatie wordt gebruik gemaakt van energetische oefeningen, dans, massage. Tijdens de avond kom je in aanraking met the

ONT-DEK JEZELF (LICHAAMSWERK)

Deze training wordt gegeven aan de hand van kennis en informatie van de 7 hoofdchakra’s. Vanuit deze informatie wordt gebruik gemaakt van energetische oefeningen, dans, massage. Tijdens de avond kom je in aanraking met thema’s en gevoelens die voor jou van belang zijn en die gebruik je om de interactie-communicatie met anderen in de groep aan te gaan. Dit doen we voorzichtig en binnen iedereens grenzen, hierin word je ook begeleid. Vervolgens geeft deze interactie informatie voor jezelf waardoor je daarna de mogelijkheid hebt om interne communicatie met je eigen innerlijke kind aan te gaan. Ook hierin word je begeleid.

 

Waarom zou je dat doen?

Wanneer je niet die communicatie met jezelf aangaat en de pijn en de wijsheid van het innerlijke kind niet leert kennen, heb je kans dat je de gevoelens die bij jezelf horen alleen maar naar buiten projecteert. Bijvoorbeeld dat je iemand anders de schuld geeft van je eigen gevoelens. Om dit te doorbreken is het belangrijk in gesprek te gaan met je innerlijke kind. Dit vergt oefening.

 

Voorafgaande aan de cursus heb ik graag een kennismakingsgesprek in mijn praktijkruimte.

Voor wie: voor diegenen die willen ervaren wat de kennis van de chakra’s bij hen teweeg kan brengen en hen kan helpen in interne- en externe communicatie.
Prijs: € 525,-
Locatie: Centrum de Roos, Amsterdam
De cursus bestaat uit 10 dinsdagavonden tussen 19.00 – 21.30 uur.

Informatie

17 sep 2024 t/m 26 nov 2024 | 10 dinsdagavonden
19.00 - 21.30
525,00 gratis intakegesprek
Minimaal 8 deelnemers.
Maximaal 10 deelnemers.

Waar?

Centrum de Roos
PC Hooftstraat 183
1071 BW Amsterdam

Ont-dek jezelf

Wat doe ik nog meer?