Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

03mei 2024
Maak kennis met Ito Thermie - een Japanse warmte behandeling.

Latifa Esther Slagter
Culemborg

Tijdens een Ito Thermie behandeling wordt je hele lichaam met warmte aangeraakt, als een massage. Dit geeft een diepgaande ontspanning. Het lichaam komt tot rust. Het denken kalmeert. Natsukashii, noemen ze dat in Japan: terugkeer naar je oorsprong.

Mensen zijn vaak verrast door de weldadige warmte van een Ito Thermie behandeling. Dat laat zich het beste ervaren. Daarom: een open inloop. Ben je benieuwd naar deze Japanse behandelwijze? Staat je lichaam onder druk door spanning, verdriet of pijn? Wees welkom voor een kennismaking met Ito Thermie therapie. Ik ga dan met de warmte langs je armen en handen, en langs de schouderspieren en je nek. En geef met liefde antwoord op vragen.

De behandeling doet je terug keren bij jezelf, verlicht bij pijn, ondersteund het evenwicht in het immuunsysteem en opent naar herstel.

De diepgaande werking zit in de combinatie van de warmte, de massage met de zogeheten reionki, het gebruik van eeuwenoude geneeskrachtige planten en het heilzame effect van infra-rood.

Wil je een algehele Ito Thermie behandeling ervaren, waarbij het hele lichaam wordt behandeld? Bel dan voor een afspraak buiten de open inloop om.

Meer weten? Neem een kijkje op mijn website of op mijn webpagina bij Bewust Culemborg.

 

Informatie

03 mei 2024 | Open inloop. Laat middels een berichtje weten wanneer je langs wilt komen.
10.00 - 12.00
0,00

Waar?

Praktijkruimte Ito Thermie Culemborg
Nico Scheepmakerpad 2
4103VG Culemborg

Maak kennis met Ito Thermie - een Japanse warmte behandeling.