26mei 2024
Yin yoga special met Suzanne Niepce en Ganga Ma.

Suzanne Niepce Yoga, Adem en Bewust-Zijn in Delft
Delft

Op zondag 26 mei organiseert yoga docente Suzanne Niepce samen met mantra zangeres Ganga Ma een zachte Yin yoga les. Laat je meevoeren en ervaar ontspanning op een dieper niveau. 

Tijdens het ervaren van de yoga houdingen, zingt Ganga Ma op subtiele wijze live mantra's. Zij begeleidt zich zelf met haar gitaar en shrutibox. De mantra's zijn passend bij de energie van de houdingen. Tussen de houdingen door is er tijd om in stilte na te voelen. Het belooft een mooie en bijzondere les te worden, waarmee je jouw weekend ontspannen afsluit. 

Ganga Ma reist al jaren naar India om zich daar te laten inspireren en om mantra’s te zingen in een ashram (klooster). Soms meditatief, soms opzwepend, maar altijd hart openend. De inspiratie die zij in India mag ontvangen deelt zij graag met anderen. 
Suzanne is eigenaresse van Yoga, Adem en Bewust-Zijn in Delft. Zij geeft hatha yoga en yin yoga waarbij zij veel aandacht besteedt aan de adem beleving in iedere houding. Zij kijken er naar uit om je mee te nemen op deze bijzondere reis. Ben jij er ook bij?

Datum/Tijd: Zondag 26 mei, 15.30-17.30 uur. 
Locatie: Singelstraat 49, Delft.
Kosten: 35,00 euro 
Max: 15 pers.
Meer informatie: suzanneniepce
 

Informatie

26 mei 2024 | Er zijn yoga matten, dekens, meditatie kussens, bolsters en blokken aanwezig.
15.30 - 17.30
35,00 incl. kruidenthee en huisgemaakte lekkernijen na afloop.
Minimaal 10 deelnemers.
Maximaal 15 deelnemers.

Waar?

Yoga, Adem en Bewust-Zijn (suzanneniepce.com)
Singelstraat 49
2613 EM Delft

Contact

Yin yoga special met Suzanne Niepce en Ganga Ma.