Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

01jul 2024
BijDeborah opent haar deuren voor Acupunctuurbehandelingen

BijDeborah
Noordwijkerhout

BijDeborah opent op 1 juli haar deuren voor Acupunctuurbehandelingen met 25% korting op de eerste behandeling voor leden van Bewust Bollenstreek!

Vier jaar houd ik mij nu bezig met de Traditionele Chinese Geneeskunde en na het afronden van mijn opleiding Acupunctuur opent BijDeborah haar deuren voor Acupunctuurbehandelingen! Leden van Bewust Bollenstreek zullen tot en met 31 december 2024, 25% korting krijgen op de eerste behandeling. 

Chinese Geneeskunde is een breed vakgebied dat zich echt bezighoudt met het vinden van de oorzaak van een ontstaan ongemak 'disease'. Dit doen we door uitgebreide diagnostiek door middel van anamnese, tong- en polsdiagnostiek. Dit is meteen het grote verschil met de Westerse Geneeskunde, waar we ons vooral focussen op het bestrijden van symptomen, waardoor klachten vaak terug komen of er andere klachten ontstaan. 

Wanneer we de oorzaak van onbalans in het lichaam hebben gevonden gaan we deze behandelen met Acupunctuur naalden. Tijdens de behandelingen kan ook gebruik gemaakt worden van Cupping en Guasha waar nodig en wanneer dit de behandeling ten goede komt en van de veelzijdige Moxalamp. Tevens geef ik leefstijl- en voedingadviezen. 

Acupunctuur kan ver uiteenlopende klachten behandelen. Denk aan:

- Pijnklachten (denk aan hernia, reuma, fibromyalgie en andere onbegrepen klachten, tenniselleboog etc)

- Slapeloosheid

- Overgansklachten

- Hoofdpijnklachten

- Slapeloosheid

- etc.

Ervaar jij klachten en wil je weten wat Acupunctuur voor jou kan doen, aarzel niet en maak een afspraak!

Informatie

01 jul 2024
00.00 - 00.00
0,00

Waar?

Noordwijkerhout
Westeinde 68A
2211 XR Noordwijkerhout

Contact

BijDeborah opent haar deuren voor Acupunctuurbehandelingen