28jun 2024
Kundalini Reiki master (privé-cursus op afspraak)

Van Nature
Weteringbrug

Kundalini Reiki is een krachtige, aardende energie die jou in je eigen kracht brengt. Met de cursus maak je jouw eigen kundalini-energie wakker, kun je deze bij anderen in beweging zetten en na afronding mag je ook anderen inwijden!

De cursus Kundalini Reiki Master bestaat uit 3 niveau’s, waarbij er steeds één inwijding per keer plaastvindt. Om de Kundalini energie goed te laten integreren in je energiesysteem zal er één week tussen de inwijdingen zitten. Na de cursus kun je kundalini Reiki inzetten voor jezelf, anderen en mag je zelf ook anderen inwijden!Kundalini Reiki helpt bij het vrijmaken van energiekanalen, waardoor de kracht optimaal kan doorstromen, met alle positieve gevolgen van dien en in jouw eigen tempo. Zowel de inwijdingen in dit reikisysteem als de behandelingen zorgen voor eenlijnigheid van de chakra's, energetische reiniging en een boost van je persoonlijke energie.

Informatie

28 jun 2024
00.00 - 00.00
222,00
Minimaal 1 deelnemers.
Maximaal 1 deelnemers.

Waar?Weteringbrug

Kundalini Reiki master (privé-cursus op afspraak)

Wat doe ik nog meer?

Moolelo - persoonlijke, professionele en creatieve ontwikkeling
Opleiding en Training
Zicht op jezelf en je client
Moolelo - persoonlijke, professionele en creatieve ontwikkeling
Best
Zoek je begeleiding of wil je zelf mensen creatief leren begeleiden? Moolelo helpt je zicht te krijgen op jezelf en je cliënten. Zo ontdek je waar het werkelijk om gaat en kan er een nieuwe beweging ontstaan.
Stenen Museum Winkeltje
Kristallen en (Edel)stenen
Edelstenen, mineralen en kristallen
Stenen Museum Winkeltje
Lichtenvoorde
Het Stenen Museum Winkeltje: verkoop van mineralen, kristallen en edelstenen. Tevens ook een verdeelcentrum van mineralen met een lichte groothandelsfunctie.
Stenen Museum Winkeltje
Winkels
Stenen Museum Winkeltje
Stenen Museum Winkeltje
Lichtenvoorde
Stenen Museum Winkeltje, in het hart van Lichtenvoorde, is een inspirerende plek waar een mooie collectie ruwe en geslepen mineralen uit de hele wereld te vinden is. Uitgebreid met esoterische- en inspiratie boeken, kaarten en lichtwesenprodukten.
Van Nature - Leonie van Tol
Body Stress Release
Access Bars™
Van Nature - Leonie van Tol
Weteringbrug
Access Bars™ is dé manier voor zowel kinderen als volwassenen om rust, ruimte en ontspanning te creëren in hoofd en lichaam.
Stadsklooster La Verna
Centra voor Bewustwording
Centrum voor Spiritualiteit
Stadsklooster La Verna
Amsterdam
La Verna wekt vertrouwen, inspireert en is gastvrij. Biedt jaarlijks 80-100 activiteiten aan, waar zo'n 1200 deelnemers op afkomen. Stadsklooster La Verna wenst alle bezoekers van het platform: vrede en alle goeds!
Leonie van Tol
Healing en reading
Luisterkindafstemming
Leonie van Tol
Weteringbrug
Een Luisterkindafstemming is er voor jong & oud en biedt inzicht, bevestiging en rust in situaties waarin je vastloopt met of vragen hebt over jezelf of jouw kind!
Mindfulness Hillegom
Mindfulness & Compassie
Mindfulness training MBSR
Mindfulness Hillegom
Hillegom
Een training van acht avonden en een dag waarin we aan de slag gaan met onder meer de automatische piloot, de effecten van stress en hoe kan dat anders, wat doen je gedachten met je, en zo kun je bewuster in het leven staan.