18mei 2024
4 Daagse Training Trance Mediumschap

Karlista Fontijn Spirituele en Intuïtieve Academie
Wageningen

4 Daagse Opleiding Trance Mediumschap

Trance Mediumschap is een vorm van mediumschap waarin je tot het diepste niveau contact leert maken met jezelf en met andere vormen van energie. Trance bestaat al eeuwen en wordt gebruikt om inzichten te verkrijgen in vraagstukken over relaties en gezondheid. Ook wordt het toegepast om antwoorden op levensvragen te verkrijgen.

Trance kun je vergelijken met een diepe vorm van meditatie. Wanneer we dit niveau bereiken kan Spirit, jouw Gids of een dierbare nog beter met je samenwerken.

Tijdens de opleiding Trance Mediumschap word je vanuit een veilige omgeving en op een natuurlijke manier liefdevol begeleid om diep naar binnen te gaan om zo contact te leggen met je “Spirit Team”. Hierdoor word je meer bewust van de verschillende energieën om je heen en hoe je daarmee samen kunt werken. We zullen diverse vormen van Trance bespreken en ervaren. Trance Mediumschap gaat veel verder dan het werken met energie vanuit je onderbewustzijn. Het geeft toegang tot jouw hogere Zelf en opent nieuwe deuren naar andere intelligente vormen van energie. Tijdens deze opleiding word je uitgedaagd om door grenzen heen te gaan, zodat je leven een verruiming en verdieping ondergaat. Vaak kom je erachter wat je diepste verlangens zijn en welke talenten er in jou aanwezig zijn. 

Je leert op de opleiding Trance Mediumschap

Je verschillende trance staten te herkennen;

geïnspireerd te spreken/channelen;

trance Speaking;

een consult te geven vanuit Spirit;

een verdiepende vorm van Trance Healing te geven;

Je kunt je aanmelden bij: sdespiritueleacademie/inschrijven/

De opleiding kost: €695,-.

Informatie

18 mei 2024 t/m 30 jun 2024
10.00 - 16.30
0,00

Waar?

Suniya
Haagsteeg 4
6708 PM Wageningen

4 Daagse Training Trance Mediumschap

Wat doe ik nog meer?

Karlista fontijn
22jun
Cursus
Transcedent Mediumschap met geopende Pijnappelklier
Karlista fontijn
Wageningen
In deze training leer je hoe je nog intensiever kunt communiceren met de Spirituele Wereld. Door een goed geopend Thymuschakra en een stralende Pijnappelklier ga je steeds meer ontdekken dat je alle skills al bij je geboorte hebt ontvangen. We gaan samen
Karlista Fontijn
14mei
Training
Licht Cirkel
Karlista Fontijn
Toldijk bij Zutphen.
Vind je het ook leuk met spiritualiteit bezig te zijn, samen met gelijkgestemden? En je spirituele gaven te ontwikkelen? Kom je ook meedoen? We gaan iedere avond weer nieuwe dingen beleven en het is ook fijn ervaringen met gelijkgestemden uit te wisselen.
Mooi! Lifecoaching
Coaching - Diverse Coaching
Autismecoach
Mooi! Lifecoaching
Dronten
Karlista Fontijn
25jun
Training
Licht Cirkel
Karlista Fontijn
Toldijk bij Zutphen.
Vind je het ook leuk met spiritualiteit bezig te zijn, samen met gelijkgestemden? En je spirituele gaven te ontwikkelen? Kom je ook meedoen. We gaan iedere avond weer nieuwe dingen beleven. Voor beginners en gevorderden.
Anneminke Bakker | Kundalini Experience
Coaching - Lifecoaching
Bewustzijnscoaching, Energetische Therapie & Kundalini Activatie
Anneminke Bakker | Kundalini Experience
Delft
Wil jij rust, liefde en geluk? Wil jij je persoonlijk en spiritueel ontwikkelen? Wil jij het beste uit jezelf halen? Dan ben je bij ons op het juiste adres! Coaching, therapie en kundalini voor jouw persoonlijke en spirituele ontwikkeling.
Everybody&Mind Holistic Health
Orthomoleculaire therapie
Holistische leefstijlcoaching-EMB test-wellnessbehandelingen-energyhealings
Everybody&Mind Holistic Health
Hoofddorp
Orthomoleculaire therapie Holistische leefstijlcoaching EMB test Detoxconsulent Aromatherapie Energyhealings
Anneminke Bakker | Kundalini Experience
31mei
Evenement
Ecstatic Dance
Anneminke Bakker | Kundalini Experience
Delft
Kom heerlijk vrij dansen! Op muziek met verschillende beats, in (woord-)stilte en op blote voeten. Gewoon zoals jouw lichaam zich wil uiten. Voel je vrij!
Karlista Fontijn
Opleiding en Training
Spirituele Opleidingen van de Spirituele & Intuitieve Academie
Karlista Fontijn
Hengelo (gld) Toldijk en Wageningen
Bij mijn opleidingen en/of consulten kun je rekenen op voldoende persoonlijke aandacht voor jouw ontwikkelingsproces. Laat je levensenergie weer rijkelijk stromen ten behoeve van jezelf en anderen. Ik help je daarbij.
Karlista Fontijn
09jun
Cursus
Rite of The Womb
Karlista Fontijn
Wageningen
In de vrouwencirkel gaan we in de heilige ruimte op zielsniveau werken om oude opgeslagen ballast te transformeren. Je gaat zo energetische, oude vervuiling opruimen.