Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

30mrt 2024
Kennismaking Bokstherapie / hele maand op afspraak

Inti Coaching
Hoofddorp

Wil jij een keer ervaren wat bokstherapie is? Dat kan nu voor een klein prijsje. Graag van te voren opgeven i.v.m. het boeken van de ruimte.

Bij bokstherapie staat niet de techniek van het boksen maar het bewegen en ervaren in combinatie met een coachend gesprek centraal. Door bewegen weer in beweging komen!

Door gericht bewegen, boksen en lichaamsgerichte oefeningen in te zetten kom je letterlijk in beweging of staan we juist stil bij de ervaring of gedachtes die het bewegen te weeg brengt. Zo leer je om lichaamssignalen, gevoelens en gedragspatronen te herkennen, verwoorden en begrijpen. Het boksen is dus geen doel, maar een middel om jou je doelen te laten halen.

Informatie

30 mrt 2024 | Andere dagen en tijden ook mogelijk
10.00 - 11.00
30,00 Zie website voor reguliere tarief

Waar?

Gym Minang
Graftermeerstraat 53
2131 AB Hoofddorp

Kennismaking Bokstherapie / hele maand op afspraak

Wat doe ik nog meer?

InBalance Mindfulness
Mindfulness & Compassie
Mindfulness 1 daagse Stiltedagen & Mindfulness Training
InBalance Mindfulness
Noordwijk
Who is Mindfulness for? All of us! Developing greater awareness can open us to be able to change how we approach our experiences – taking more pleasure in the good things and dealing more effectively with the difficulties.
Inti Coaching
Lichaamsgerichte Therapie
Bokstherapie
Inti Coaching
Hoofddorp
Door gericht bewegen, boksen en lichaamsgericht te oefenen kom je letterlijk in beweging of staan we stil bij de ervaring of gedachtes die het bewegen te weeg brengt. Je leert lichaamssignalen, gevoelens en gedragspatronen te herkennen en verwoorden.
Praktijk Juichende cellen
Stressmanagement
De regie over je leven weer in handen krijgen
Praktijk Juichende cellen
Culemborg
Voel je je een speelbal? Van het leven, je lichaam of emoties? Neem de touwtjes dan weer zelf in handen. Werk met de natuurlijke processen van je lichaam. Dan heb je snel resultaat. Je voelt het effect al in de eerste sessie. BELOOFD.
Your Coach & Mediator
Coaching - Relatiecoaching
YourCoach&Mediator
Your Coach & Mediator
Eindhoven
Ik ben coach en conflictbemiddelaar. Het meerendeel van de conflicten zijn terug te leiden naar slechte communicatie. Ik help jou naar een betere communicatie met jezelf, je partner, je baas of collega. Hierdoor bouw je aan een betere relatie.
Massage from the Heart
Massage
Holistische Massage in Enschede bij Massage from the Heart
Massage from the Heart
Enschede
Zit je niet lekker in je vel? Ben je vaak vermoeid? Heb je pijnklachten? Zit je (te) veel in je hoofd? Of wil je gewoon heerlijk kunnen ontspannen? Dan is Holistische Massage bij Massage From The Heart echt iets voor jou!
Inti Coaching
Coaching - Diverse Coaching
Paardencoaching
Inti Coaching
Hoofddorp
Wil jij voelen er ervaren wat paardencoaching doet? Je lijf beter leren aanvoelen? onderzoeken wie je bent wat je wil en wat je kan? Om leren gaan met emoties? Eigen protonen doorbreken? Staan voor je eigen keuzes en weerbaarder worden?
Inti Coaching
02mei
Workshop
Bokstherapie
Inti Coaching
Hoofddorp
Wil jij een keer ervaren wat bokstherapie is? Wil je niet alleen maar zitten en praten, maar juist bewegen? Ik help je graag verder. Graag van te voren opgeven i.v.m. het boeken van de ruimte.
Brise Suave
Centra voor Bewustwording
Brise Suave - centrum voor spirituele, sociale en kunstzinnige ontwikkeling
Brise Suave
Zuidbroek
Brise Suave is een centrum dat door een familie gerund wordt en wil jou helpen om je leven en/of kunst tot bloei te brengen en je met je fundamentele goedheid te verenigen.
Inti Coaching
03mei
Workshop
Paardencoaching
Inti Coaching
Zwaanshoek
Wil jij ervaren wat paardencoaching is? Loop je vast en wil je meer inzicht in jezelf? Joya en ik helpen je graag verder.