Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

05feb 2022
Zaterdagmorgencursus The Work - principes

ContextueelWerk
Doetinchem

Deze cursus is opgebouwd rond de hoofdregels van Inquiry-based Stress Reduction/The Work, algemene overtuigingen en jouw inbreng. Je ervaart de spirit van zelfreflectie en zelfrealisatie in de rollen die je hebt in je dagelijks leven.

Emotie, gevoel, gedachte, situatie - vanuit elk levensaspect kun je met het meditatie-protocol The Work aan de slag. In deze cursus ervaar je wat het onderzoek The Work is en oefen je dit proces van vier vragen en omkeringen. Want Over The Work lezen is niet The Work. Je zult opmerken dat jouw antwoorden en voorbeelden (die zul je altijd vinden) van belang zijn en dat het op het oog simpele proces je een rijk palet aan inzicht en actiemogelijkheden biedt. Je leert jezelf nog beter kennen.

'Wanneer je gedachten veranderen, verandert de wereld om je heen.'
(Als dit je vaag en vreemd voorkomt, is de cursus ook zeker voor jou!)

De cursus is opgebouwd rond de hoofdregels* van Inquiry-based Stress Reduction/The Work, algemene overtuigingen en jouw vraagstelling.

Vijf dagdelen voor een stevige basis, verdieping en oefening. De cursus is geschikt voor geoefenden in The Work en nieuwkomers. De oefeningen doe je individueel, met twee of drie of vier.
Je leert, ervaart en oefent.zaterdagmorgen 10.00 - 12.30
05 - 12 - 19 - 26 februari en 5 maart
Aanmelden kan tot 20 januari, via de website.
Een individuele The Work-sessie met mij, via Skype/ZOOM, is onderdeel van de cursus.

Ter voorbereiding kun je je oriënteren met het handboek voor The Work 'Vier vragen die je leven veranderen', de website van thework-nederland of informatie van thework. com.
Eea onder voorbehoud van RIVM aanbevelingen.

* kijk voor meer info op de website ContextueelWerk onder cursus-aanbod.

Informatie

05 feb 2022 t/m 05 mrt 2022 | zaterdagmorgen 10.00 - 12.30 op 05 - 12 - 19 - 26 februari en 5 maart + individuele sessie
10.00 - 12.30
275,00 incl. koffie/thee

Waar?

vh gevangenis De Kruisberg Handelshuis 2
Klootsemastraat 1 Doetinchem
7009 CE Doetinchem

Zaterdagmorgencursus The Work - principes