Haal iedere vrijdag het lekkerste desembrood van de Bollenstreek!

Brood van Nu
Noordwijkerhout

Iedere vrijdag kun je bij deze exclusieve ambachtelijke bakkerij terecht voor het lekkerste desembrood van de Bollenstreek!

Wij zijn Bakkers Van Nu.

Brood van Nu: Opgericht in 2012. Twee gedreven bakkers die de handen ineen hebben geslagen om met hun kennis en ervaring het ambachtelijke broodbakken weer aan de klant te laten zien en proeven.
Brood van Nu: Het bedrijf welke nog d.m.v. het nemen van tijd en aandacht plaats heeft voor de authentieke biologische broodprocessen.
Brood van Nu: Dé exclusieve ambachtelijke desem bakkerij voor de horeca.

 

Voor onze producten gebruiken wij de traditionele methode van het maken van onze eigen desems. De bakkers maken zelf het zetsel d.m.v. (rogge) bloem en water te laten fermenteren. Deze desems zijn dé basis van onze karakteristieke broden. Het gehele proces mag dan gecompliceerd zijn, het eindresultaat van brood met de karakteristieke uitstraling, de knapperige korsten en een uitstekende smaak mag er zijn.

 

Skal gecertificeerd!

Skal certificaat is een certificaat waar ieder bedrijf dat biologische producten produceert, verwerkt, verpakt, importeert, verhandelt of opslaat, over moet beschikken (met uitzondering van winkels die de producten direct aan de eindconsument verkopen, zoals supermarkten).

 

Wij zijn de desembakkerij voor de horeca, maar iedere vrijdag kan iedereen terecht voor het lekkerste desembrood! Op onze website kun je een dag van tevoren bestellen, om het vervolgens vrijdag tussen 9 en 16u op te halen. 

Over Brood van Nu

Frits de Witt

Het broodbakken is bij Frits met de paplepel ingegoten. Frits, de vijfde generatie bakkers bij de familie de Witt, heeft nog steeds dezelfde liefde voor het ambachtelijke broodbakken waar zijn grootvaders ooit mee zijn begonnen. Geen uitdaging is Frits te gek, dus het opstarten van Brood van Nu was dan ook een logische stap.

Edwin Groot

Edwin is ooit begonnen als bakker bij de oom van Frits de Witt waarna hij zijn kennis en kunnen verder heeft opgebouwd bij andere bakkerijen. Hierna heeft Edwin bijna zestien jaar gewerkt als baktechnisch adviseur bij grondstofleveranciers. Toch bleef het zelf bakken kriebelen, en met de start van Brood van Nu kan Edwin al zijn ervaring en kennis leggen in het ambachtelijke broodbakken.

 


Brood van Nu

Edwin Groot

Pletterij 12
2211 JT Noordwijkerhout

Haal iedere vrijdag het lekkerste desembrood van de Bollenstreek!