De nieuwetijdswinkel van Utrecht

Ananda Nieuwetijdswinkel
Utrecht

Kom langs in onze fijne winkel met een ruim assortiment boeken, kaarten, meditatiekussen, yogamatten, klankschalen, sieraden, wierook en een zeer grote collectie edelstenen & mineralen.

Ananda is dé spirituele winkel voor iedereen!

We zijn super trots dat we onze tweede winkel hebben mogen openen op de Oudegracht 186 in Utrecht.

 

Wij hebben een ruim assortiment boeken, kaarten, meditatiekussen, yogamatten, klankschalen, sieraden, wierook en een zeer grote collectie edelstenen & mineralen. Voor een mooi en origineel cadeautje kun je ook bij ons terecht, we proberen je iedere keer weer te verrassen met mooie nieuwe producten.


Wij staan altijd voor je klaar om je te adviseren en te helpen bij het maken van een keus van bijvoorbeeld het kopen van een klankschaal. Op onze sieraden na kunt u alles bij ons vastpakken, proberen en voelen. Onze winkel is licht en heeft een zeer fijne rustige warme sfeer. Wat we vaak horen; er hangt een fijne energie.

 

Consulten

Daarnaast gaan we ook starten met dagelijkse consulten in onze winkel. 

Bijvoorbeeld Aura-Soma kleurconsulten, tarotconsulten, reading / massage consulten en edelsteenworkshops. Deze consulten zijn op basis van vrije inloop.

 

Dit is onze tweede winkel, naast onze winkel in Haarlem. Fijn om ook mensen in Utrecht kennis te laten maken met onze mooie producten én consulten. 

Over Ananda Nieuwetijdswinkel


Ananda Nieuwetijdswinkel

Jeffrey van Woerkom

Oudegracht 186
3511 NP Utrecht

De nieuwetijdswinkel van Utrecht