NatuurHoek - Natuurdrogist Katwijk aan Zee

NatuurHoek - Natuurdrogist Katwijk aan Zee
Katwijk aan Zee

NatuurHoek is een winkel waarin natuurlijke producten centraal staan. Deze natuurdrogist biedt een breed assortiment van natuurlijke en biologische producten aan.

De heilzaamheid van de kruiden bestaat al duizenden jaren. De laatste jaren neemt de interesse in de kruidengeneeskunde weer toe. Het is mijn missie om jong en oud opnieuw bekend te maken met de kracht van de natuur.

 

NatuurHoek biedt een breed assortiment gezondheidsproducten, waaronder natuurlijke en biologische voedingssupplementen, biologische heilzame kruiden, natuurlijke cosmetica, natuurlijke make-up, etherische oliën, sportsuppletie, reformproducten, boeken en meer. 
En niet alleen voor u, maar ook voor uw hond, kat en paard biedt NatuurHoek voedingssupplementen aan.

 

Uiteraard bestaat het assortiment van NatuurHoek uit natuurlijke en biologische producten, die op een humane en milieuvriendelijke manier geproduceerd zijn, en niet op dieren zijn getest.

Over NatuurHoek - Natuurdrogist Katwijk aan Zee

Na zelf de genezende kracht van de natuur te hebben ervaren, ben ik (Carla Hoek) mij gaan verdiepen in de natuurlijke geneeskunde. Dit was de reden dat ik in 2008 mijn drogisterijdiploma heb behaald.

De afgelopen tien jaar was ik werkzaam in één van de oudste natuurdrogisterijen van Nederland en in een reformwinkel.

In 2013 heb ik mijn vakdiploma kruidengeneeskunde behaald.

Die opgedane kennis en ervaring op het gebied van kruiden, orthomoleculaire therapie, natuurlijke cosmetica en biologische voeding, zet ik nu in doormiddel van persoonlijk advies te geven in NatuurHoek.

Ieder lichaam is immers anders, net als ieders levensstijl.


NatuurHoek - Natuurdrogist Katwijk aan Zee

Carla Hoek

Annastraat 16
2225 NS Katwijk aan Zee

NatuurHoek - Natuurdrogist Katwijk aan Zee