Zemra Coaching en Healing bij hoogsensitiviteit

Zemra Coaching en Healing
Lisse

Fijn dat je op deze pagina kijkt! Dan ben je waarschijnlijk toe aan verandering of wil je meer weten over hoogsensitiviteit. Ik ga graag mee op avontuur en nodig je uit om te kijken hoe ik je daarbij kan helpen met coaching, healing of training.

Kennis over hoogsensitiviteit is heel belangrijk om jezelf te leren kennen met je gebruiksaanwijzing, en voor je omgeving om jou te snappen. Waar komt dat 'alien' gevoel vandaan, waarom werkt het bij jou anders dan bij anderen? Hoogsensitiviteit is een prachtige eigenschap maar kan je net zo in de weg zitten als dat het een aanwinst is, en dat is afhankelijk van je kennis erover en hoe je omgeving op je reageert. Daarom wil ik graag meehelpen om kennis over hoogsensitiviteit te verspreiden en jou en je omgeving te helpen jou te snappen zodat je zo goed mogelijk tot je recht komt. Dan wordt hoogsensitiviteit een prachtige eigenschap die heel waardevol is, voor jou en je omgeving, en waar je goed rekening mee kunt houden in het dagelijks leven.

Je kunt bij mij terecht voor cursussen, trainingen en individuele trajecten, als hoogsensitief persoon, als ouder van een hoogsensitief persoon en als iemand die hoogsensitiviteit in het werk tegen komt. Hoe meer begrip er is voor hoogsensitiviteit, hoe meer de 20% van de bevolking hoogsensitiviteit als talent kan inzetten. Dat scheelt veel (gezondheids)problemen, en levert heel veel winst op! 

Ik ga graag mee op avontuur, wees welkom!

 

 

Over Zemra Coaching en Healing

Zemra Coaching en Healing

Dat ben ik, Imre Gerner. Ik werk met licht, energie, mijn gezonde verstand en een paar goede voelsprieten. Daarmee ga ik met je aan de slag om te kijken wat er vast zit en hoe we het weer kunnen laten stromen.

Mijn missie is het om hoogsensitieve mensen in hun kracht te zetten en te helpen zorgen dat hun leven bij hen past, zodat ze kunnen stralen en optimaal hun sensitiviteit kunnen inzetten in hun leven en om zich heen. Hoogsensitiviteit is een eigenschap die niet voor niets bestaat bij 20% van de bevolking, het heeft een belangrijke functie in de maatschappij en kan het leven prachtig maken!

Ik ben gecertificeerd Kindercoach en HSP coach, ik heb ervaring met traumaverwerking, rouwverwerking, kinderen opvoeden, kinderen/ pubers/ volwasssenen begeleiden met hoogsensitiviteit, relaties begeleiden, om leren gaan met energie en energieen, en nog veel meer.

10 jaar geleden ben ik begonnen met behandelingen geven. Inmiddels behandel ik volwassenen, kinderen, gezinnen, dieren en ruimten met energiewerk, en ik begeleid volwassenen, kinderen en pubers met hoogsensitiviteit door middel van cursussen, trainingen en individuele trajecten.

Kortom, ik neem een bak aan tools en vaardigheden mee, jij mag voelen of ik je kan helpen of dat ik je wat mee kan geven!

Wil je meer weten over hoe ik werk, neem dan een kijkje op mijn website of stuur me een e-mail. Ik ontmoet je graag online en offline!


Zemra Coaching en Healing

Imre Gerner

Van Speykstraat 61
2161VJ Lisse

Lid van beroepsvereniging

Zemra Coaching en Healing bij hoogsensitiviteit