Stemvorken therapie, de stille en krachtige healer van deze tijd. Stemvorken brengen jou in diep con

Regina Cové
Den Haag

Jouw voeten en mijn gevoeligheid vormen een mooie combinatie. Mijn voetreflexbehandelingen laten zien wat jij nodig hebt om weer welzijn en vertrouwen te ervaren en je thuis te voelen in je lijf. Jij bepaalt hoe ver, snel of langzaam je wilt gaan.

Het is mijn intentie dat jij je op een bijzondere wijze weer belangrijk gaat voelen. Mijn behandelingen dragen ertoe bij dat je weer vanuit zelfvertrouwen en verantwoordelijkheid in het leven gaat staan. We vinden samen je passies en talenten en onderzoeken wat nodig is, zodat jij je passies en talenten ook daadwerkelijk gaat  leven.

Je voeten geven mij op een unieke wijze informatie over wat je lichaam nodig heeft om weer welzijn en vertrouwen te ervaren en je weer thuis te laten voelen in je lichaam, het huis van je ziel. Elke verandering begint met de eerste stap. De inzichten die wij in de loop van je proces verzamelen, vormen de schoenen die je in staat stellen om deze eerste stap te zetten. Jij bepaalt hoe ver, hoe diep en snel of langzaam jij wilt gaan. Mijn gevoeligheid helpt mij om jou op de juiste wijze te begeleiden.

Verlang je naar openheid, meer levensvreugde, naar doelgerichtheid en doorzettingskracht, nieuwe uitdagingen en een gevoel van thuis zijn in jou? Volg dan je hart, je bent welkom bij mij.

Naast voetreflexologie biedt ik een breed scala aan andere behandelingen aan, o.a. shiatsu, stemvorktherapie, klankschaaltherapie en ademtherapie. Kijk voor meer informatie op mijn website.
 

Over Regina Cové

Alles begon met de geboorte van mijn eerste zoon in 1993. Ik kon niet meer zo doen als voorheen, ik begreep de wereld niet meer. Ik, die altijd kon werken en altijd druk bezig was, had ineens moeite om op straat te gaan en om onder de mensen te zijn. Er moest iets gebeuren. Zo begon ik in 1996 met lichaamswerk. Mijn passie bleek geraakt en vanaf die tijd volgden opleidingen in Nederland, Duitsland, Zwitserland en België.

Mijn reis begon met de voet, met een opleiding voetreflexologie en al snel volgde een eigen praktijk. Tegelijkertijd bleef ik mij verdiepen en verbreden met allerlei opleidingen, onder andere op het gebied van shiatsu, cranio sacrale therapie, energie- en chakraleer en medische basiskennis. Ook deed ik onderzoek naar de engelenwereld en bewustzijnsvelden in het universum en volgde ik opleidingen en scholingen voor kristallen en klankschalen. Daarnaast ben ik veelzijdig opgeleid in muzikale en kunstzinnige richtingen. Deze hebben de ontwikkeling van mijn gevoeligheid op bijzondere wijze ondersteund. In totaal heb ik ruim 20 jaar lang opleidingen en cursussen gevolgd voor persoonlijke en spirituele ontwikkeling waardoor mijn leven wezenlijk werd veranderd. 

Zo leef ik dan nu: Warme lichte zonneschijn verlicht mijn hart van binnen, van jouw warmte doordrongen is de nacht zo bedwongen en kan de dag beginnen, warme lichte zonneschijn, de mens, de liefde van mij.

Ik heb 18 jaar praktijkervaring, ervarings- of levenscoach zou ook een passende term voor mijn werk kunnen zijn.

Je bent van harte welkom in mijn praktijk.


Praktijk voor persoonlijke ontwikkeling

Regina Cové

Denenburg 41
2591 AA Den Haag

Stemvorken therapie, de stille en krachtige healer van deze tijd. Stemvorken brengen jou in diep con

Wat doe ik nog meer?

04aug
Workshop
Workshop Move your Life - Help mijn omgeving ziet me niet!
Den Haag
Wat als je omgeving je niet ziet staan? In deze workshop leer een manier van bewegen waarmee je jezelf en jouw ervaring kunt transformeren. Kom in contact met je lichaamswijsheid en krijg meer inspiratie, rust en zelfvertrouwen!
20okt
Workshop
Workshop Move your Life - Meer zelfliefde ervaren
Den Haag
Hoe kun je meer zelfliefde ervaren? In deze workshop leer een manier van bewegen waarmee je jezelf en jouw beleving kunt transformeren. Kom in contact met je lichaamswijsheid en krijg meer inspiratie, rust en zelfvertrouwen!
Shiatsu Therapie
Regina Cové. Praktijk voor shiatsu, persoonlijke ontwikkeling, voetreflexologie
Den Haag
Shiatsu therapie helpt bij het voorkomen en genezen van ziektes, het oplossen van stress en vermoeidheid en het bevorderen van goede algehele gezondheid. In mijn praktijk in Den Haag en Woubrugge laat ik je graag de voordelen van Shiatsu ervaren.
10aug
Workshop
Training Stemvorktherapie niveau 1 en 2 (online cursus ook mogelijk)
Den Haag
Doe mee met deze 1 of 2-daagse training stemvorktherapie en leer werken met de krachtige, intuïtieve heelmeesters van deze nieuwe tijd.
Dans & Beweging
AURA moven, breng je energielichaam in beweging, breng de achterliggende oorzaken in beweging. Aura
Den Haag
Onze ademhaling geeft ons levenskracht en vormt de sleutel tot  zelfbevrijding. In mijn sessies ademtherapie onderzoeken we hoe jij op een eenvoudige en krachtige manier de stroom van de adem, je levenskracht, weer naar binnen kunt laten.
17aug
Workshop
Training Stemvorktherapie niveau 3
Den Haag
Doe mee met deze 2-daagse vervolgtraining en leer hoe je meridianen kunt behandelen met stemvorktherapie.
12okt
Workshop
Training Stemvorktherapie niveau 1 en 2 (online cursus ook mogelijk)
Den Haag
Doe mee met deze 1 of 2-daagse training stemvorktherapie en leer werken met de krachtige, intuïtieve heelmeesters van deze nieuwe tijd.
24nov
Workshop
Workshop Move your Life, bewustwording in beweging
Den Haag
Ontdek de kracht van beweging! Ontdek hoe je via beweging afscheid neemt van beperkende overtuigingen en emoties. Open jezelf voor nieuwe inzichten en informatie. Krijg meer focus, controle, zelfvertrouwen en daadkracht.
22sep
Workshop
Workshop Move your Life - Help mijn partner begrijpt me niet!
Den Haag
Wat als je partner je niet begrijpt? In deze workshop leer een manier van bewegen waarmee je jezelf en jouw relaties kunt transformeren. Kom in contact met je lichaamswijsheid en krijg meer inspiratie, rust en zelfvertrouwen!