EFT relatietherapie en individuele coaching

NielsvanSanten
Amsterdam

EFT relatietherapie gaat in belangrijke zaken voor een goede liefdesrelatie; vertrouwen, verbinding, veiligheid, er mogen zijn, weten dat de ander er voor jou is. In sessies buigen we ongezonde dynamiek om naar een liefdevolle verbinding.

Als je liefdesrelatie niet stroomt, dan kom je vaak in heel pijnlijke gevoelens. Relatietherapie is dan een manier uit elkaar weer terug te vinden. Ondanks lelijke dingen die er gezegd of gebeurd zijn. Met openheid en aandacht kijken naar hoe de wisselwerking tussen jullie is. Wat maakt dat het tot dit punt is gekomen? En wat helpt jullie om vanaf dit punt weer de verbinding op te zoeken, de liefde weer te voelen? EFT relatietherapie is een methodiek die voor veel stellen werkt, juist omdat hij ingaat op de gevoelens ónder dat wat er gebeurt. Met de wetenschap van hoe belangrijk het is om de ander te vertrouwen, veiligheid, te ervaren, 'er te mogen zijn', geaccepteerd te worden. EFT relatietherapie is evidence based en kortdurend.

Naast EFT relatietherapie biedt ik ook individuele coaching en traumabegeleiding, op basis van methodieken als systemisch werk, voice dialogue, brainspotting en focusing. Kijk op mijn website voor meer informatie of plan een kennismaking.

Over NielsvanSanten

In mijn leven komen een paar zaken telkens terug. Het verlangen naar sporten, bewegen, buiten zijn. En de drive om te lezen, dingen te onderzoeken, te begrijpen. Lichaam én geest. 

Mijn eerste studie; Literatuurwetenschap was vooral gericht op het ene, leerde me hoe belangrijk verhalen zijn. Verhalen geven verklaringen, kunnen je laten voelen, kunnen je bevestigen in wat je weet, of juist aan het twijfelen brengen en nieuwe wegen laten ontdekken. 

Tegelijkertijd leerde ik dat de werkelijkheid weerbarstiger is dan verhalen met een begin en een eind. Ik had in mijn ouderlijk huis eigenlijk niet goed geleerd hoe ik moest voelen, hoe ik voor mezelf kon gaan staan, kon vasthouden wat ik wilde, waar mijn verlangen naar uitging. 

Dat ging zich vervolgens wreken in mijn eerste relaties en in de banen die ik had. Ik wist eigenlijk nooit of het nou 'klopte'. En in relaties leek het mij belangrijker om de goede vrede te bewaren dan te vertellen wat ik dacht. Met als gevolg dat ik kreeg waar ik bang voor was; het einde van de relatie. 

Ik leerde in coaching en coachopleidingen dat het verleden je niet eeuwig hoeft vast te houden. Dat de toekomst met meer innerlijke vrijheid mogelijk is. 

In mijn eigen coaching werk ik met een mix van wetenschappelijke info, evidence based methodes en juist met fysieke sensaties, gevoel en emoties. Ik noem het ervaringsgericht werken.


NielsvanSanten

Niels van Santen

Jan Olphert Vaillantlaan 121
1086 XZ Amsterdam

Lid van beroepsvereniging

EFT relatietherapie en individuele coaching