STROOMOPWAARTS, ontdek wat je beweegt

STROOMOPWAARTS,ontdek wat je beweegt
Culemborg

Stroomopwaarts is een praktijk voor therapie, coaching, loopbaanbegeleiding en training.
De praktijk ligt aan de rivier De Lek, iets stroomopwaarts van Culemborg.

De rivier is een mooie metafoor voor het leven. Een stroom die voortdurend in beweging is en die een eigen weg aflegt door het landschap. Soms kabbelt de rivier, soms zijn er heftige stromingen. Af en toe treedt de rivier buiten zijn oevers en zoekt een nieuwe bedding.

Het leven plaatst ook ons regelmatig voor obstakels die ons uitdagen op ons levenspad. Stroomopwaarts ziet deze obstakels als uitnodigingen om je als persoon verder te ontwikkelen. Om je te verbinden met wat werkelijk van belang is en van daaruit een nieuwe bedding te creëren. Daarbij kan het nuttig zijn om stroomopwaarts te gaan en de oorsprong van het obstakel te onderzoeken. Zo ontstaat er ruimte en kun je je verbinden met de bron van het leven. Je ontdekt wat je werkelijk beweegt.

Ik ben aangesloten bij de NVPA, waardoor de individuele sessies vergoed kunnen worden (informeer bij je eigen zorgverzekering)

kijk op: voor meer info
of bel voor een kennismakingsgesprek

Over STROOMOPWAARTS,ontdek wat je beweegt


STROOMOPWAARTS,ontdek wat je beweegt

Renée Mars

Bakelbos 48
4101KH Culemborg

Lid van beroepsvereniging

STROOMOPWAARTS, ontdek wat je beweegt

Wat doe ik nog meer?

Coaching - Lifecoaching
Kiezen voor jezelf is kiezen voor ontspanning, ruimte en rust!
Leusden
Als intuïtieve en praktisch ingestelde lifecoach, lichaams- en energiewerker leer ik jou te kiezen voor jezelf en je grenzen te bewaken. Zodat je weer lekker in je vel gaat zitten met een stil hoofd, een gezond stresslevel en een fijne dosis energie.
Voetreflexologie & Voetzorg
'Voet en Energie' Praktijk voor Voetreflexzone Therapie
Voorhout
Voetreflexologie, ook wel voetreflexzone therapie genoemd, is een therapie die ervan uitgaat dat lichaam en geest harmonisch met elkaar verbonden zijn en één geheel vormen.
Yoga
Yoga, Pilates, Massage, Counseling
Delft
Out of your mind, into your body. Yoga en pilates docente Iris geeft op diverse locaties les in Delft. Yoga kan je helpen te leren ontspannen d.m.v. asanas(houdingen) waarbij de adem centraal staat. Voel en luister naar je lichaam. Ook kan een massag
Massage
hart-hoofd-lijf in verbinding met massagetherapie, healingen en coaching
Leusden
Bij Sassense werken we met holistiche massage en energiewerk aan het loslaten van spanningen, oude patronen en vastgeroeste overtuigingen. In een tempo en op een wijze die goed zijn voor jóu. Vrijheid, ontspanning en energie!
Stressmanagement
Burnout Coaching (buiten)
Nijmegen
Je bent niet meer aan het werk, voelt je opgebrand. Je zoekt naar balans. Je wil weer genieten van het leven en energiek de dingen doen waar je echt zin in hebt, maar het ontbreekt je aan kracht... Ik help je om je burn-out de baas te worden!
Orthomoleculaire therapie
Orthomoleculaire Praktijk Miranda Bakker - Voedingsdeskundige en Leefstijlcoach
Lisserbroek
Ik help met mijn programma vrouwen gezond te blijven en op gewicht en alles uit het leven te halen wat er in zit. Ben je te zwaar, altijd moe en zit je niet lekker in je vel, dan help ik je om weer energiek en gezond te worden.
Healing en reading
Bewustwording in hart, hoofd en lijf.
Leusden
Bij Sassense werken we aan het loslaten van spanningen, oude patronen en vastgeroeste overtuigingen. In een tempo en op een wijze die goed zijn voor jóu. Sassense: vrijheid, ontspanning en energie!
Coaching - Loopbaancoaching
Loopbaancoach ☆ Studiekeuzecoach ☆ Sollicitatietrainer ☆
Uithoorn
Loopbaancoach ☆ Studiekeuzecoach ☆ Sollicitatietrainer ☆ Noloc erkend ☆Haal het beste uit jezelf, studie of werk!
Healing en reading
Tarot | I Tjing | Coaching
Okkenbroek
Zit je vast, zie je door de bomen het bos niet meer, loop je steeds weer tegen dezelfde dingen aan, wil je weten hoe het zit in je relatie? Dan ben je op het goede adres bij Huis van Overgave. Met behulp van Tarot krijg je inzicht in jouw processen.
Communicatie en presentatie
Doelgericht Communiceren
Nijmegen