Colonhydrotherapie, hoge darmspoelingen met een gesloten systeem

Darmvisie
's-gravenzande

Super dat je overweegt een darmspoeling te gaan doen! Tijdens een behandeling gaan we samen aan de slag om je dikke darm te ontdekken en je gezondheid te verbeteren. Het doel van deze behandeling is om je darmen te hydrateren en te reinigen.

Door colonhydrotherapie oftewel een darmspoeling ontstaat er rust in je darm en kan er rust in je hoofd komen. Ook helpt de behandeling jouw darm zijn afvalstoffen af te voeren. Het komt namelijk voor dat afvalstoffen niet goed afgevoerd worden en deze worden dan als gifstoffen in je lichaam opgeslagen. 

Niet alleen de gifstoffen uit je darm worden opgeruimd, maar tijdens de behandeling neemt de darm ook een deel van het gezuiverde water op. Dit wordt naar de lever vervoerd, waardoor ook de lever een waterbad krijgt. Daarna komt het water ter beschikking van je lichaam en worden afvalstoffen uit het lichaam via de nieren afgevoerd.
Hierdoor worden de organen en weefsels van jouw lichaam ontdaan van gifstoffen en kan je concentratievermogen, je geheugen en je stemming verbeteren.

De behandeling heeft het beste effect, wanneer het wordt gecombineerd met goede voeding en vochtinname, evenals voldoende lichaamsbeweging. Daarom krijg je er een uitgebreid voedingsadvies bij. Het is een mooie manier om een begin te maken in de omschakeling naar een gezondere eet en leefwijze. Doordat je je tijdens de darmspoeling meer bewust wordt van je lichaam, kun je hier makkelijker mee starten.

Dit alles kan ervoor zorgen dat lichamelijke klachten verminderen zoals: diarree, obstipatie, spastische darm, huiduitslag, psoriasis, hoofdpijn, rugpijn, vermoeidheid, blaasklachten, astma, bronchitis, reuma, artrose en hoge bloeddruk.

Voor meer informatie kun je op mijn website kijken en je kunt altijd vrijblijvend een afspraak maken voor een informatief gesprek.

Over Darmvisie

In juni 2021 ben ik gestart met Darmvisie, mijn eerste eigen praktijk in Delft. Spannend, maar ook heel gaaf! Ikzelf woon al 12 jaar met mijn gezin in Maasdijk, maar ik kom oorspronkelijk uit Rotterdam.

Wanneer mijn fascinatie voor gezondheid begonnen is, weet ik niet precies, maar ik weet wel dat ik het als kind al raar vond dat mijn moeder regelmatig aan Weight Watchers deed. Vooral omdat ze nooit op het hetzelfde gewicht bleef. Het leek mij niet gezond en zonde van de moeite. Ik heb hetzelfde stevige postuur als mijn moeder en ben altijd bezig met het zoeken naar de juiste balans. Voor mij werkt het om weinig brood te eten, geen anticonceptiepil te gebruiken en regelmatig darmspoelingen en een leverreiniging te doen.
Het is voor mij een hele leuke uitdaging om samen met mijn clienten uit te vinden wat voor hun werkt.

Ik heb de opleiding voor colonhydrotherapie gevolgd bij Lisette Timmermans en ben geslaagd als orthomoleculair adviseur gevorderd bij de Ortho Health Foundation. Verder heb ik vele workshops gevolgd over voeding en gezondheid en ben ik partner van Beyuna (100% natuurlijke voedingssupplemmenten) en Bemer (stimulatie bloedcirculatie).

Ik wil met mijn ervaring en liefde voor mensen, jou als cliënt in contact brengen met je lichaam. Hierdoor kun je jezelf ontwikkelen, in balans komen en meer in je kracht gaan staan.

Ik hoop je snel te ontmoeten!

Liefs Esther


darmvisie

Esther Noordzij-van Buren

Maasdijk 59
2691PB 's-gravenzande

Lid van beroepsvereniging

Colonhydrotherapie, hoge darmspoelingen met een gesloten systeem