Natuurgeneeskundig therapeut

Maak jezelf beter bv
Lisse

Wil jij weten waarom jouw lichaam doet wat het doet? Wil jij weten of en wat jij aan jouw pijn of ziekte kunt doen? Ben jij er klaar voor om gezond te zijn? Laten we dan eens bellen. Gratis! Je doet het zelf, daarom werkt het snel en duurzaam

Wil jij weten waarom jouw lichaam doet wat het doet? Wil jij weten of en wat jij aan jouw pijn of ziekte kunt doen? Ben jij er klaar voor om gezond te zijn? Laten we dan eens bellen. Gratis!

Doet u nog maar een paracetamolletje!​

Of dat nu zo verstandig is, daar zijn de meningen over verdeeld. ​​

Je hebt de oorzaak van de pijn weg te nemen, in plaats van de pijn te onderdrukken. Pijn en ziekte is een signaal van het lichaam dat het graag anders zou willen. Op het moment dat mensen maar door blijven gaan, zal de pijn heftiger worden. Het taboe is dat het veel makkelijker en geaccepteerder is om naar medicatie te grijpen, dan dat mensen op een andere manier kunnen aanpakken wat er echt aan de hand is.’

Pijn is er niet zomaar. Pijn is er niet meteen. Het ontstaat. Het komt ergens door. We worden pijnvrij geboren. Om vervolgens te leren wat wel en geen pijn doet. Er zijn mensen die een hele hoge pijngrens hebben en mensen die een lage pijngrens hebben. Patrick heeft een schema ontwikkeld over het ontstaan van pijn. Dit begint als je een baby bent en bouwt zo op naar een volwassen leeftijd. Waarbij het afkijken bij je ouders, het onderdrukken van emoties, het ontwikkelen van overlevingsmechanismen en het hebben van belemmerende overtuigingen een grote rol spelen.

Ben je nieuwsgierig geworden?
Wil je graag geloven dat jouw pijn binnen een dag weg is?

Over Maak jezelf beter bv

Mijn jeugd was dramatisch.  Ik heb het een groot deel van mijn jeugd zonder liefde en veiligheid moeten stellen. Ik heb voornamelijk overleefd, moest creatief zijn om onder van alles uit te komen. Ik ontwikkelde een 6e zintuig voor hoe anderen zich voelden. Als geen ander kon ik overleven, me aanpassen als een kameleon, daardoor ontwikkelde ik een talent om mezelf in te leven en mogelijkheden en kansen voor anderen te zien zodat ik uit de wind bleef en ik de “vrijheid” had om groot te dromen en me te richten op een toekomst waarin ik zelf de baas zou zijn. Noodgedwongen werd ik eindeloos creatief in het vinden van uitwegen en ontsnappingen. Ik kon geweldig navigeren om mezelf veilig te houden en vond altijd overal mogelijkheden en oplossingen. Alles wat ik deed was uitermate doelgericht en effectief. 

Daarom doe ik wat ik doe! JOU helpen om je leven op de juiste bestemming te krijgen zodat je optimaal je leven kunt leven. Je mooie en bijzondere dingen kunt doen, en voluit kunt genieten van het leven. En je dromen kunt en zult waarmaken.

Mijn ervaringen hebben mij een geweldige set aan vaardigheden opgeleverd die ik in kan zetten om ook voor jou het onmogelijke mogelijk te maken. Als je het kunt dromen kun je het waarmaken. Je relaiteit is een weerspiegeling van je aannames, verwachtingen, oordelen en overtuigingen en die kun je veranderen! Je bent geen slachtoffer van het lot, je maakt het lot.


Maak jezelf beter bv

Patrick van Velzen

De Loft, Heereweg 345
2161AC Lisse

Natuurgeneeskundig therapeut