Heempark, pluk- en moestuinen, kinderboerderij

Pluk! Den Haag
Den Haag

Een groot heempark voor spannende speurtochten en boeiend natuurbeleven Pluktuinen en dierenweides, scharrelende kippetjes en aaibare katten. En ons achterland waar je elke week je eigen maaltjes mag oogsten: hoe leuk is dát! 

Een groot heempark voor fijne wandelingen, uitgestrekt en afwisselend. Regelmatig zijn er spannende speurtochten en boeiend natuurbeleven onder leiding van bijvoorbeeld de IVN-gids of de wildplukjuf. Genieten kan ook in de pluktuinen voor bessen, frambozen, kruiden en groenten, naast de dierenweides waar onze ezels, pony's en geiten te aaien zijn. De kippetjes scharrelen overal, of ze blijven lekker rustig in het kippendorp. En dan hebben we ook nog ons achterland, waar geteeld wordt voor lunchroom en winkel, en waar je ook per abonnement elke week je eigen maaltjes mag oogsten: hoe leuk is dát! 

Over Pluk! Den Haag

Een stukje platteland in de stad! Een prachtige heemtuin voor fijne natuurwandelingen, een pluktuin vol besjes, bramen en frambozen, een biologische lunchroom en veel lieve dieren op de bijzondere kinderboerderij. Oogst zelf je eten met een groentepakket-abonnement of kijk bij het superleuke winkeltje vol unieke cadeautjes, van alles om duurzaam te leven en heerlijk verse groente, fruit, bessenstruiken en moestuinplanten van eigen land! Ook voor verhuur en verjaardagsfeestjes. 

"Wat. Een. Oase." Dat horen we vaak (en graag). 
Pluk! Den Haag is een samenwerking tussen Reakt (onderdeel van Parnassia Groep) en stichting Team Terra. Samen dragen wij zorg voor een prachtige groene plek waar iedereen welkom is en tot rust kan komen. Maar er wordt ook hard gewerkt! Er zijn dieren die verzorgd moeten worden, een moes-, fruit- en heemtuin om te onderhouden, de winkel en een lunchroom die 7 dagen per week open is.

De hele week open (de winkel op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag). 's Zomers van 10 tot 17, 's winters van 10 tot 16 uur. We zien je graag!


Pluk! Den Haag

Pluk

Loosduinse Hoofdstraat 1184a
2552AV Den Haag

Heempark, pluk- en moestuinen, kinderboerderij