Lovte Ruimte voor Bewust Zijn, Integratie en Groei

Lovte
Voorhout

Leer een makkelijke meditatietechniek die thuis goed toepasbaar is en start een pad van gelukzaligheid!

Mediteren in een inspirerende groep

Elke woensdagavond in Lovte 19.30-21.00u Kosten €5,-De meditatietechniek komt uit (Advanced Yoga Practice)? Wat is AYP:  Er wordt hier een open en geïntegreerd systeem van meditatie oefeningen aangeboden die een natuurlijke extatische gloed zal doen opbloeien. De oefeningen werken direct op hart, geest, lichaam, adem en seksualiteit. Deze avond is opgebouwd uit verschillende onderdelen. Alles is meer dan makkelijk ook thuis op te pakken. We starten de avond vaak gezamelijk met een onderwerp en bespreken achteraf de beoefening. De standaard structuur van de avond is:

1. Eigen ruimte om jouw eigen yoga of ontspanningeoefeningen toe te passen (20 min)

2. Diepe meditatie (deep meditation) waarin een efficiënte, universele mantra wordt gebruikt. (15 min)

3. Wervelkolomademhaling pranayama (spinal breathing pranayama) (10 min)

4. Samyama (5 min)

5. Ontspannen liggen (5 min)

De integratie van hatha, kundalini en tantra technieken, die samen leiden tot een gestage cultivering van innerlijke vrede en verlichting door middel van dagelijkse oefening. In de lessen wordt veel aandacht besteed aan het ontwikkelen van vaardigheden op het gebied van het bepalen van je eigen tempo (self-pacing), met als doel de beoefenaar te helpen om zelfstandig te worden in het beoefenen van yoga / meditatieHet klinkt misschien heel wat, maar toch elk stapje van eigen beoefening is er een. Samen te oefenen zorgt ook voor een fijne motivatie om thuis de meditatie op te pakken. Mocht je vragen hebben bel me gerust! 

Wie weet tot ziens in Lovte!

Over Lovte

Mijn naam is Mirjam Rieken (1979). 

Een mens is in mijn beleving een creatief en krachtig wezen, soms meer dan hij beseft. Deze kracht inspireert mij. Met deze kracht aan de slag te gaan vind ik een enorm kado. Lovte is een ruimte waar deze bronnen van creatie weer tot bloei kunnen komen. Verschillende onderdelen tot groei in Lovte zijn onder andere Yoga en meditatie, Ademcirkels, Hypnobirthing, Psychotherapie en Coaching. De yoga en meditatieleer is mijn grote inspiratiebron. De afgelopen 12 jaar ben ik hier intensief mee bezig, in eigen beoefening als het delen in meditatiegroepen. Het bestuift mijn leven en werk. Lovte staat in het teken van bewust zijn, integratie en groei!

Voel je welkom jezelf in Lovte te ervaren!


Lovte

Mirjam Rieken

Loosterweg 4a
2215 TL Voorhout

Lid van beroepsvereniging

Lovte Ruimte voor Bewust Zijn, Integratie en Groei