De Levensinitiaties, VoetreflexPlus therapie, hannah huidcoach

Stap in je Leven!
's-gravenzande

Op wat voor gebied heb jij begeleiding nodig? Als trainster, voetreflex-Plus therapeute en hannah huidcoach kan ik je zowel van binnen als van buiten laten STRALEN....

Stap in je Kracht! - De Levensinitiaties, De Training van je Leven!
Stap in je Gezondheid! - voetreflex-Plus therapie
Stap in je Schoonheid! - hannah huidcoach

Op alle aspecten van je leven kan ik je ondersteuning bieden. Zowel van binnen als van buiten. Door de dingen aan te pakken die je tegenhouden om een fijn leven te leiden zorg je ervoor dat je beter in je vel zit.
Door regelmatig je huid te laten verzorgen bij mij als huidcoach zorg je ervoor dat je vel er beter uitziet. De ontspanning van een behandeling is ook weldadig voor je.
Door regelmatig een voetreflexmassage te ondergaan geef je je immuunsysteem een enorme boost waardoor je je fitter en vitaler voelt. Ook dit heeft weer een enorm effect op zowel je binnenkant als je buitenkant.

Dus: neem een kijkje op mijn site en kijk op welk aspect van jouw leven ik je kan coachen.

Volg mijn prachtige Training van je Leven om weer helemaal zin in het leven te krijgen. In deze training nemen we alle aspecten van je leven onder de loep. Je leert het verschil kennen tussen je ego en je ziel (wie je werkelijk bent). Na het volgen van deze training ben je werkelijk in staat om positiever in het leven te staan. Je leert dat het leven je niet zomaar overkomt zonder dat je hier invloed op kan uitoefenen. In plaats van te lijden in het leven leer je om LEIDER van je leven te zijn.

Over Stap in je Leven!

Mijn naam is Jacqueline van Wijk. Ik ben coach, trainster van De Training van je Leven, voetreflex-Plus therapeute en hannah huidcoach. Na jaren komen al mijn opleidingen nu bij elkaar. Mijn missie in het leven is om mensen blij te maken. Om ze bewust te maken. Ik ben mezelf tijdens mijn leven als het waren "verloren". Ik had me altijd zoveel aangepast, aan mijn ouders, mijn man, mijn kinderen, mijn werk. Totdat ik rond mijn 35e een punt bereikte dat ik niet zo verder kon. Ik voelde dat ik wat moest gaan leren, dat mijn werk niet meer bij mijn paste....kortom er moest iets veranderen. Nu terugkijkend heb ik echt "de roep van mijn ziel" gehoord. Kantoorwerk past totaal niet bij mij, ik moest met mensen gaan werken. Toen is mijn zoektocht begonnen, een hele reis. Ik ben schoonheidsspecialiste gaan worden, toen voetreflex therapeute en daarna meer het spirituele pad op. Via de Training van je Leven heb ik al een hoop mensen mogen begeleiden naar een leven zonder stress en angst. Ik vind alle aspecten van mijn werk leuk. Of ik nu je huid mag verzorgen, je mag coachen of mag werken aan je gezondheid. Ik word er blij van. Ik hoop van harte dat jij ook zo blij mag worden in jouw leven. Ik begeleid je graag....


Stap in je Leven!

Jacqueline van Wijk

Martin Luther Kingstraat 16
2694 AE 's-gravenzande

Lid van beroepsvereniging

De Levensinitiaties, VoetreflexPlus therapie, hannah huidcoach