Kom in verbinding met jezelf - Meditatie op maat, Yoga lessen en Persoonlijke Coaching

Myrthe's Gift
Lent

Ik ben Myrthe en het is mijn gift om je in verbinding te brengen met jezelf, zodat je buitenwereld niet meer je binnenwereld bepaalt. Zodat je het leven kan leven waar je echt gelukkig van wordt en kan voelen dat je goed bent, precies zoals je bent.

GEEN TOEVAL

Dat je op hier nu op mijn profiel op deze website terecht komt, lijkt misschien toeval. Blijkbaar mag ik op jouw pad komen en je iets leren. Alles gebeurt precies op het juiste moment.

Je hebt behoefte aan meer rust, maar hoe ga je dit vinden? Onthaasten klinkt heerlijk, maar hoe pas je dit toe, zonder schuldgevoel? Herken je het dat je soms je geduld kwijt bent? Of dat de verwachtingen van anderen, je teveel worden?
Als dit zo is, ben ik blij dat je hier bent.

HERKEN JIJ DIT? 

  • Je voelt je opgejaagd, hebt het gevoel jezelf kwijt te zijn en vind je het moeilijk om rust in jezelf te vinden.
  • Je zou het liefst echt in het moment willen kunnen zijn. Zonder bezig te zijn met wat geweest is of wat nog komen gaat. Het NU is het enige moment waar je bewust controle over kunt hebben. Maar je vraagt je af, hoe kom ik in het NU?
  • Herken je het dat je jezelf groter voordoet dan je je voelt en wil je diep van binnen altijd jezelf kunnen zijn ongeacht in welke situatie je bent?
  • Herken jij het ook dat je telefoon meer grip op je heeft dan je zou willen? En dat je meldingen en de online druk eigenlijk los wil kunnen laten?
  • Zou je geduldiger willen zijn, voor jezelf, de mensen om je heen, je kinderen, maar lukt het je niet deze rust te vinden?
  • Herken je dat de overtuigingen die je over jezelf hebt zo diep in jou zitten dat je niet datgene durft te doen waar jij zo naar verlangt? Omdat je bang bent wat anderen hiervan vinden?

LAAT MIJ EEN STUKJE MEELOPEN OP JOUW PAD…

Ik ben Myrthe en het is mijn gift om je te begeleiden om volledig in verbinding te komen met jezelf, zodat jouw buitenwereld niet meer jouw binnenwereld bepaalt en dat je het leven kunt leven waar jij echt gelukkig van wordt. Zodat je gaat voelen dat jij goed bent, precies zoals je bent.

Hoe zou het voor je zijn als…..

Je controle kunt voelen over je eigen leven, je volledig met jezelf in verbinding kan staan en de rust in jezelf kunt ervaren zonder het gevoel van tijdsdruk.

Je kunt genieten van het moment dat er NU is. Je bewust je gedachten kunt kiezen en je gedachten die te maken hebben met het verleden of toekomst kunt loslaten zodat je het NU kan beleven.

Je ieder moment jezelf kunt zijn ongeacht de situatie waar je in zit.

Je geen enorme waarde meer hecht aan je telefoon, je meer tijd overhoudt om dingen te doen waar je echt blij van wordt en je daar optimaal van kunt genieten.

Je tijd voor jezelf neemt zonder schuldgevoel, je geduld kunt ervaren voor jezelf, de mensen om je heen en je kinderen.

Je blij bent met wie je bent, hoe je eruit ziet en wat je doet. Je vol vertrouwen jouw leven leeft en echt mag zijn wie je bent.

Over Myrthe's Gift

Hoi, ik ben Myrthe en het is mijn gift om je volledig in verbinding te brengen met jezelf, zodat jouw buitenwereld niet meer jouw binnenwereld bepaalt. Zodat je het leven kan gaan leven waar jij echt gelukkig van wordt en dat je gaat voelen dat jij goed bent, precies zoals je bent.

Iedereen wordt met een missie geboren maar door ervaringen die we meemaken kan het gebeuren dat je deze kwijt raakt. Het kan zijn dat je daardoor de verbinding met je innerlijke zelf verliest waardoor je je intuïtie soms niet helemaal meer voelt. Dit is ook bij mij gebeurd. Door mijn verhaal te delen en je mee te nemen in de reis die ik heb mogen bewandelen en nog steeds bewandel wil ik je inspireren zodat je van elke onmogelijke situatie een mogelijke situatie kunt maken. Wat je ook hebt meegemaakt, welke overtuigingen jou ook weerhouden om te leven waar jij voor staat, weet dat ook jij het in je hebt om dit te veranderen. Wil jij weer leren om van jezelf te houden, de verbinding weer voelen met jezelf en loskomen van de druk van de huidige maatschappij? Wil je je leven zo leven dat als vanzelf lijkt te gaan en moeiteloos voelt? Ik ben dankbaar dat het mij is gelukt om weer in verbinding met mezelf te komen en dat het mijn missie is om anderen hierbij te helpen om dit ook voor elkaar te krijgen.

MIJN VERHAAL

Op jonge leeftijd heb ik ervaren hoe het is om in onveiligheid te leven en om mezelf compleet kwijt te zijn geraakt. Toen ik 12 jaar was ben ik uit huis geplaatst met een forse eetstoornis. Dit zou voor 6 weken zijn, maar deze 6 weken werden 6 lange jaren. Hierdoor ben ik mezelf nog meer kwijtgeraakt. Ik had achteraf gezien zó de behoefte aan liefde en geborgenheid, maar die heb ik toen niet kunnen ervaren. Ik heb in deze periode een flinke angststoornis ontwikkeld en kopieerde het gedrag van anderen.

Op mijn 18e mocht ik ineens weer de wijde wereld in. Maar ik was totaal vervreemd geraakt van de normale wereld. Al die jaren heb ik niet op school gezeten en niet geleerd om sociale contacten te leggen. Ik wist gewoon niet hoe ik mezelf kon wurmen in deze maatschappij. Ik volgde de ene therapie naar de andere. Maar helaas kwam ik steeds weer op dat ene punt, dat ik dacht ‘ik ben niet normaal, Ik ben zo anders’.

In de tussentijd was ik lid geworden van een sportschool waar ik veel was en waar ik veel sociale contacten had opgedaan. Dit ging wonder boven wonder helemaal vanzelf. Sporten was mijn ding; ik was hier goed in en ik werd gezien. Dit compenseerde ik met alles wat ik niet kon in mijn leven. Zeven dagen per week 3 uur per dag sportte ik ongeacht hoe ik mij voelde. In deze periode was ik ook voor het eerst begonnen aan een studie, waar ik erg ongelukkig van werd, maar ik voelde de druk dat ik een een diploma moest halen en 40 uur per week zo gaan werken, net als de rest in de maatschappij leek te doen. Wie zou ik anders voorstellen in deze maatschappij?

OPLEIDING

Ik heb de opleiding tot yoga docente gevolgd, voor mij was dit een heel mooie innerlijke reis en ik voel de passie om hiermee andere mensen met zichzelf in verbinding wil brengen.

Ook heb ik de TNBW – Academy gevolgd bij The New Business Woman. Dit heeft mij laten transformeren om echt mijn life in purpose te leven en dat gene te doen waarom ik hier ben. Zonder deze opleiding had ik niet de tools meegekregen om een eigen bedrijf te starten. 

Coaching bied ik aan vanuit mijn ervaringsdeskundigheid.


Myrthe's Gift

Myrthe Schmeits

Duitslandstraat 4
6663LB Lent

Kom in verbinding met jezelf - Meditatie op maat, Yoga lessen en Persoonlijke Coaching