Bedrijfsjurist binnen handbereik speciaal voor zzp

You and Me Legal
Ravenswaaij

Een stevig juridisch fundament voor iedere onderneming. Dat is waar ik me voor inzet. Of het nu gaat om maatwerk gaat of deels gestandaardiseerde juridische documenten. Er is voor iedere ondernemer een bereikbare en passende oplossing.

Sinds 2008 ben ik werkzaam in de juridische sector. Ik ben op veel verschillende rechtsgebieden werkzaam geweest, waardoor ik van alle markten thuis ben. Contractenrecht is mijn specialiteit en waar ik écht goed en gedreven in ben. Het is mijn doel om juridische geschillen voor ondernemers vooral te voorkomen. Dat doe ik door middel van goed contractmanagement: het maken van duidelijke en vooral passende afspraken met klanten, leveranciers en werknemers. Denk aan algemene voorwaarden, goede afspraken over een onderlinge samenwerking, een privacyverklaring of arbeidsovereenkomst. Op die manier bouw ik samen met ondernemers aan een stevig juridisch fundament voor hun bedrijf en help ik hen onnodig gedoe te voorkomen. 

Over You and Me Legal

Hi, ik ben Renate Verstraaten. Al sinds 2008 ben ik jurist met enorm veel enthousiasme voor het vak. Het juridisch werkveld is altijd in beweging en ik vind het een uitdaging om de complexiteit ervan steeds terug te brengen naar de kern. You and Me Legal run ik samen met mijn collega Patrick Link. Wij kennen elkaar al jaren  en vullen elkaar hierdoor goed aan. 

Daarnaast richt ik mij met mijn andere onderneming, You and Renate, op heel veel andere passies. Zo ben ik freelance docent op het MBO geweest en heb ik nog een kleine webshop met zowel juridisch getinte kado's als handgemaakte kraamkado's. Juist de diversiteit van alles dat ik doe houdt me scherp en geeft me energie. 

Samen met mijn man en twee kinderen woon ik met heel veel plezier in de vrijstad Culemborg. We zijn allemaal echte horecaliefhebbers en genieten enorm van een bak koffie, borrel of hapje eten in de stad. Mij herken je steevast aan mijn latte macchiato. Daar ben ik gek op! Schuif vooral een keer aan als je me tegenkomt. Het lijkt me leuk om kennis te maken! 


You and Me Legal

Renate Verstraaten

Rozenstraat 32
4119 LW Ravenswaaij

Bedrijfsjurist binnen handbereik speciaal voor zzp