Kinderhomeopaat Annemieke van Dalum

Kinderhomeopaat Annemieke van Dalum
Dieren-zuid

Homeopathie voor kinderen met mentaal emotionele, nerveuze, of terugkerende lichamelijke klachten of slaapproblemen. Consulten worden (gedeeltelijk) vergoed via de aanvullende pakketten van de zorgverzekeraars. Eigen risico is niet van toepassing.

Ik heb 25 jaar ervaring in het behandelen van babys en kinderen met homeopathie. Ik vind het heerlijk om kinderen met homeopathie weer dat zetje te kunnen geven dat ze verder helpt, weer in beweging brengt en gezonder maakt.Luisteren naat jouw verhaal als moeder, en het vinden van een oplossing voor je kindje en voor jou, dat iks wat ik het fijnst vind om te doen. Ik neem daarbij het onderbuikgevoel van jou, als moeder, serieus. Jij kent je kind het allerbeste.

De homeopathische middelen die ik adviseer, zijn speciaal gemaakt voor gebruik door professionele homeopaten, ze zijn niet hetzelfde als de zelfzorgmiddelen bij de drogist, en ze hebben dus ook een andere werking.'

Vaak hebben kinderen genoeg aan een paar kleine korreltjes van het homeopathisch middel. Dat maakt homeopathie zo kindvriendelijk: geen vervelende onderzoeken, geen vieze pillen of drankjes, alleen een paar korreltjes die een beetje zoet smaken. Het wekt soms verbazing bij ouders dat een paar korreltjes zoveel kunnen veranderen.

Gedurende de homeopathische behandeling blijven kinderen geneesmiddelen voorgeschreven door de (huis-)arts gebruiken volgens hun voorschrift

Consulten worden (gedeeltelijk) vergoed via de aanvullende pakketten van de meeste zorgverzekeraars. Het eigen risico is niet van toepassing, en een verwijzing is niet nodig.

Over Kinderhomeopaat Annemieke van Dalum

Ik ben homeopaat, moeder, en oma. Mijn zoon had astma toen hij kleuter was. Hij had het zo benauwd, dat er volgens de kinderarts nog maar 1 oplossing leek: een onderhoudsdosering prednison. Prednison als je vijf bent, ik kon mij er als moeder niet bij neerleggen dat dat de enige oplossing zou zijn. Ik ben op onderzoek gegaan, er diep van binnen van overtuigd dat het ook anders kon. Uiteindelijk is zijn benauwdheid verdwenen na een homeopathische behandeling. Ik was zo verbaasd, dat ik ben gaan lezen over allerlei natuurgeneeswijzen, en na de medische basiskennis heb ik de beroepsopleiding klassieke homeopathie gevolgd. De resultaten die te behalen zijn met homeopathie, fascineerden mij, en nog steeds haal ik mijn inspiratie uit de resultaten die ik meemaak in mijn praktijk. Intussen heb ik 20 jaar ervaring in het behandelen van zowel kinderen als volwassenen met uiteenlopende acute en chronische problemen, zowel lichamelijk als mentaal/emotioneel.

Ik vind het heerlijk om kinderen met homeopathie weer dat zetje te kunnen geven dat ze verder helpt, in beweging brengt, gezonder maakt. Luisteren naar jouw verhaal, en het vinden van een oplossing voor jou en je kindje, dat is wat ik het allerleukst vind om te doen. Ik neem het onderbuikgevoel van jou, als moeder, serieus. Jij kent je kind het allerbeste.
Ik wil zoveel mogelijk kinderen helpen met homeopathie, zoveel mogelijk mensen bekend te maken met de mogelijkheden van homeopathie, zodat de homeopathie ooit de volwaardige plaats krijgt die het verdient in de gezondheidszorg.


Kinderhomeopaat Annemieke van Dalum

Annemieke van Dalum

Spoorstraat 40
6953 BZ Dieren-zuid

Lid van beroepsvereniging

Kinderhomeopaat  Annemieke van Dalum

Wat doe ik nog meer?

Shiatsu Therapie
Regina Cové. Praktijk voor shiatsu, persoonlijke ontwikkeling, voetreflexologie
Den Haag
Shiatsu therapie helpt bij het voorkomen en genezen van ziektes, het oplossen van stress en vermoeidheid en het bevorderen van goede algehele gezondheid. In mijn praktijk in Den Haag en Woubrugge laat ik je graag de voordelen van Shiatsu ervaren.
Energetisch werk
Holistische sessies, Reiki en handmassage bij jou/u aan huis
Naaldwijk
Als holistisch therapeut kan ik van verschillende methodieken gebruik maken, daarom kan een holistische sessie ingezet worden bij tal van hulpvragen. Daarnaast geef ik Reikibehandelingen en handmassages. En dat allemaal gewoon bij jou/u thuis!
Creativiteit
Cursussen en workshops beeldhouwen in hout
Langbroek
Tussen de Utrechtse Heuvelrug en het gebied van de Kromme Rijn ligt mijn werkplaats. Een sfeervolle plek die rust uitstraalt, maar waar het toch bruist van activiteit. Hier maak ik mijn beelden van hout en geef ik wekelijks cursussen beeldhouwen.
Centra voor Bewustwording
de Speelplaats
Langbroek
Welkom bij “de Speelplaats”. Mijn beeldhouwwerkplaats in Langbroek is naast werkplaats ook een plek voor ontmoeting, verbinding, persoonlijke groei, natuur en muziek.. Er worden regelmatig workshops georganiseerd.
Ademtherapie
Open je voor jouw levenskracht met ademtherapie
Den Haag
Onze ademhaling geeft ons levenskracht en vormt de sleutel tot  zelfbevrijding. In mijn sessies ademtherapie onderzoeken we hoe jij op een eenvoudige en krachtige manier de stroom van de adem, je levenskracht, weer naar binnen kunt laten.
18dec
Spreekuur
Holistische sessie aan huis, dagelijks te boeken.
Westland en omgeving
Een holistische sessie is in te zetten bij tal van hulpvragen op zowel fysiek, emotioneel, mentaal, energetisch als spiritueel niveau. Als je de oorzaak heelt, in plaats van symptomen te bestrijden, ontstaat er balans en kan de energie weer stromen.
13dec
Workshop
ONT-moetingsavond
Monster
Heb je zelf Reiki en wil je oefenen of ben je juist nieuwsgierig naar wat Reiki nou eigenlijk is? Kom dan naar de ONT-moetingsavond! Iedere 2e woensdag van de maand. Ervaring met Reiki is niet nodig. Graag even aanmelden ivm beperkt aantal plaatsen.
Voetreflexologie & Voetzorg
Kom tot rust en in je kracht met voetreflexologie
Den Haag
Jouw voeten en mijn gevoeligheid vormen een mooie combinatie. Mijn voetreflexbehandelingen laten zien wat jij nodig hebt om weer welzijn en vertrouwen te ervaren en je thuis te voelen in je lijf. Jij bepaalt hoe ver, snel of langzaam je wilt gaan.