Systemische Coaching. Bij persoonlijke vraagstukken, verlies of vragen over je organisatie

Alba Coaching Westland
's-gravenzande

Vanuit Liefde kijken naar dat wat is en was in jouw systeem. Verandering begint bij inzicht en bewustwording.

Systemisch coachen is kijken naar dat wat er is en was in jouw systeem. Je familie is het meest basale en belangrijkste systeem in je leven. Dit kan betekenen dat je onbewuste familiepatronen meeneemt in jouw leven. Het belangrijkste waar we naar kijken is jouw plek. Alles heeft een plek, wanneer je van je plek gaat, meestal onbewust, stroomt de energie niet meer optimaal. Je voelt (onbewuste) blokkades in je leven. Weer op je eigen plek gaan staan geeft nieuwe energie en verlichting fysiek en mentaal.

Wat ook een grote rol speelt is ook jouw overlevingsstrategie. Dat wat jij meemaakt als kind, bewust en onbewust, daar heb je mee om te gaan. Deze strategie helpt je als kind te overleven, maar als volwassene heb je dit niet meer nodig. Omdat het op onbewust niveau is, kan het je nu in de weg zitten. Je herkent het vaak omdat je zegt, dat zit in de familie, of mijn vader of moeder heeft dit ook. Een familieopstelling, in de groep of individueel kan je inzichten geven die je helpen om onbewust bewust te maken. Zodat je je strategie, waar je een expert in bent geworden, kunt veranderen.  

Over Alba Coaching Westland

Door coaching ben ik een leukere vrouw, moeder en vriendin geworden. Maar het allerbelangrijkste is dat ik leuker ben geworden voor mezelf. Ik haal veel meer uit mijn leven. Persoonlijke ontwikkeling heeft zo’n positieve invloed op mijn leven. Dat gun ik iedereen.

Ik ben in 2009 gestart als kindercoach. Als moeder van 3 kinderen was ik op zoek naar hulp, vooral bij thema's als hooggevoeligheid en hoogbegaafdheid, en alles wat daar bij kwam kijken. Tijdens de opleiding was al snel duidelijk dat ik me wilde specialiseren in verliesbegeleiding. Vooral ook door mijn eigen ervaringen als kind. De opleiding tot familie- en organisatieopsteller, afgerond in 2014, was een mooie aanvulling in mijn praktijk. In de begeleiding neem ik dan ook altijd de systemische kijk mee. Samen werken aan verandering geeft energie.

Inmiddels zijn mijn kinderen volwassen en coach ik kinderen en iedereen die kind is geweest. En geef ik maandelijks een avond opstellingen in het Westland. Voel je welkom om eens aan te sluiten. Ik ben Tietsje van der Linden-Ypma (1968)


Alba Coaching Westland

Tietsje van der Linden-Ypma

Reiger, 63
2693AM 's-gravenzande

Systemische Coaching. Bij persoonlijke vraagstukken, verlies of vragen over je organisatie

Wat doe ik nog meer?

Creativiteit
Yke Radema
Groningen
Mandala tekenen of intuïtief
Coaching - Diverse Coaching
Praktijk voor lichaams- en ervaringsgerichte begeleiding
Utrecht
In mijn praktijk begeleid ik mensen individueel en in groepsverband op een lichaams- en ervaringsgerichte manier.
Ademtherapie
Methode Beter ademen®
Dalfsen
Ontdek de kracht van jouw Adem middels de Methode Beter ademen® Adem je vrij; - Om innerlijk rust te ervaren - Je fysiek en mentaal fitter te voelen - Je bewustzijn te verhogen
24okt
Workshop
Avond familieopstellingen
Heenweg 's-gravenzande
Tijdens een opstelling kijk je naar jouw systeem. Je ontdekt hoe jouw overlevingsstrategie is ontstaan. Zonder oordeel kijken we naar dat wat er is. Je gaat na een opstelling anders kijken, waardoor je leven verandert.
05okt
Cursus
Halfjaartraining voor meer Rust Balans en Zelfvertrouwen
's-gravenzande
Heb je behoefte aan verandering in je leven? Denk je regelmatig, ik zou wel meer rust willen ervaren? Is het vertrouwen in je leven beschadigd? Heb je iets heftigs meegemaakt en zoek je een manier om hier mee om te gaan? Dan is dit speciaal voor jou
Coaching - Diverse Coaching
Persoonlijke begeleiding voor kinderen en volwassenen. Voor meer inzicht in jezelf en je systeem.
's-gravenzande
Vanuit liefde kijken naar jezelf, naar dat wat is en was in jouw systeem. Verandering begint bij inzicht en bewustwording. Ik loop graag een stukje met je mee.
Energetisch werk
Investingscoach, Access Bars® Facilitator, Energetische facelift en Reiki
Hoofddorp
De beste investering is nog altijd in jezelf! Ik help je graag jou persoonlijke mindset rondom geld te ontdekken en te laten groeien! En wat is er dan allemaal mogelijk!!!
Coaching - Diverse Coaching
Nhowmediation Conflictcoach, Mediator, Trainer
Vinkeveen
Help! ik heb een conflict of heeft het conflict mij? Conflictcoaching Iets voor jou? Hoe je omgaat met conflicten bepaalt de mate van vertrouwen, respect en verbondenheid die je hebt met de ander.
Coaching - Diverse Coaching
Eenvoudig stress en belemmerende overtuigingen transformeren met PSYCH-K®
Delft of online
Klinkt dit te mooi om waar te zijn? Dat dacht ik eerst ook. Maar de bewijzen stapelen zich op - zowel in mijn praktijk als in mijn eigen leven: PSYCH-K® is verbluffend eenvoudig en doeltreffend!
Familie- en systeemopstellingen
Is je levensloop in Balans?
Groningen
IS JOUW LEVENSLOOP IN BALANS. BALANS TEN OPZICHTE VAN JE LEVENSLOOP.  IS JOUW LEVENSLOOP IN BALANS. BALANS TEN OPZICHTE VAN JE LEVENLOOP.  MET WELK BALANS VOEL JIJ JE VERTROUWD? WAT GEEFT en vraagt JE ENERGIE
24okt
Training
Zelfcompassietraining - laatste kans in Delft!
Delft (centrum)
Stel je voor dat je je eigen beste vriend(in) zou zijn ... Zorgzaam, stevig, troostend omgaan met jezelf - zoals je dat met een goede vriend(in) zou doen. Voor jezelf zorgen én voor jezelf opkomen met zachte kracht.
Mindfulness & Compassie
Heartfulnesstraining - Van hard naar HART voor jezelf met Mindfulness en Zelfcompassie
Delft
Hoe zou het zijn als je je eigen beste vriend(in) was? Leer (eerst!) voor jezelf te zorgen en je hart zal vanzelf overstromen.
Psychosociale therapie
Yke Radema
Groningen
Sinds 1990 werkt Yke Radema zowel individueel als in groepsverband. Ze is geschoold en ervaren in haptonomie, kunstzinnige en spirituele psychosynthese, tekentherapie, meditatief boetseren verlangen, trauma en familie opstellingen en verlieskunde.
Coaching - Wandelcoaching
Sensitiviteit als kracht | HSP en HSS/HSP coaching in de natuur
Delfgauw
Met wat aandacht en zelfzorg kun je je sensitiviteit als kracht inzetten. Door je energie (beter) te leren managen, wat (kleine) dingen aan te passen in je huis of dagelijks leven. En natuurlijk door te leren herkennen dat je op een goudmijn zit!
25okt
Online aanbod
Zelfcompassietraining - laatste kans online!
online (zoom)
Stel je voor dat je je eigen beste vriend(in) zou zijn ... Zorgzaam, stevig, troostend omgaan met jezelf - zoals je dat met een goede vriend(in) zou doen. Voor jezelf zorgen én voor jezelf opkomen met zachte kracht.
Opleiding en Training
Nhowmediation Mediator, Conflictcoach, Trainer
Vinkeveen
Omgaan met conflicten kun je leren! Het begrijpen van conflicten is de basis van conflicthantering en oplossing. Trainingen op het gebied van: Conflicthantering, communicatie, Mediation technieken.