Online Cursussen & Consulten; Bewustzijnsontwikkeling aan de keukentafel

Jenneke | Goud in handen
Voorst

Jouw multidimensionale bewustzijn is je unieke inspiratiebron. Jouw hart verbonden met het hart van de Nieuwe Aarde en het hart van het Universum. Goud dat op je omgeving uitstraalt door alles wat je zegt, denkt en doet . Dat heb jij in je handen

Ha Goudzoeker,

Jouw oneindige bewustzijn is de bron waaruit je altijd put.
Je goddelijke essentie is het goud dat al jouw doen en laten doorstraalt.
Er zijn genoeg uitdagingen waardoor je ´van je pad´ kunt raken.
De vraag is steeds opnieuw: Hoe ga jij met die uitdagingen om?
Vanuit rust en ruimte in jezelf, geïnspireerd en gesteund door je Grotere Bewustzijn.
Met focus keuzes maken waar je he-le-maal achter staat.
Precies de dingen doen waar je blij van wordt.
Dan is er bewustzijnsexpansie, groei en bloei.
Jij hebt dat Goud in je!

Alles wat jouw ware wezen niet dient loslaten, transformeren en transmuteren.
Inzicht in hoe onze multidimensionale realiteit werkt geeft vertrouwen.
Je bent Al-tijd met de scheppende energie van de Bron in verbinding.
Het werkt krachtig door in alle lagen van je leven wanneer je die verbinding bewust integreert. Rust, Ruimte, Liefde, Vreugde en Verbinding dat is onze ware natuur!

Ik ontmoet je graag bij een online meditatie, cursus of healing-consult!

Hartegroet,

Jenneke

Over Jenneke | Goud in handen

Ik ben een vrouw van de wereld, een kind van de natuur, een kind van het heelal. Ik ben moeder; van een zoon met verstandelijke beperking, die sinds eind 2021 met veel plezier in een gezinshuis woont. Met mijn dochter doen we thuisonderwijs; zo kan zij zich optimaal vanuit haar eigenheid ontwikkelen. Ik ben vrijeschoolleerkracht geweest, maar het onderwijssysteem is niet mijn werkomgeving.

Ontwikkeling en persoonlijke, innerlijke groei heeft mij altijd gedreven; het wonder van steeds weer nieuwe (in)zichten op de wereld in en om mij heen.
Zo lang ik me kan herinneren eindigde die wereld bij mij nooit bij het fysiek-stoffelijke. Door de jaren heen heb ik meer en meer geleerd, ervaren, bestudeerd, gemediteerd over hoe prachtig oneindig onze multidimensionale realiteit is. Dat we als fysieke mens hier op aarde een unieke mogelijkheid hebben om ons totale goddelijke wezen te manifesteren. Wat een heerlijk avontuur

Via mijn bedrijf Goud in handen deel ik graag mijn vruchten op gebied van bewustzijn door middel van consulten en cursussen. In bewustzijnswerk met ouders en kinderen combineer ik mijn pedagogische en energetische ervaring.

Het oneindige wezen van mensen mogen ontmoeten in een healing-consult vind ik altijd heel speciaal; iedere sessie is een bijzondere ervaring op zich. Cursussen geven vind ik het allerleukst; mensen aan de hand nemen om de eigen multidimensionaliteit en die van het universum te ont-dekken. Om vervolgens zelf meditatie en healingtools te integreren in hun eigen leven.


Goud in handen

Jenneke te Voortwis

Kamperfoeliestraat 1
7383 XS Voorst

Online Cursussen & Consulten; Bewustzijnsontwikkeling aan de keukentafel