Hypnose & NEI (neuro emotionele integratie)

Sparkle Byou
Voorhout

Voor mij is hypnose Life Changing geweest.. en dat gun ik ieder ander ook. Hoe fijn is het als je je kan bevrijden van blokkades en al wat meer. Dat je weer meer rust, helderheid, zelfliefde mag ervaren. Vanuit daar gaat alles weer meer stromen..

Wij mensen hebben allerlei ballast, blokkades, belemmerende overtuigingen wat wij meedragen vanuit dit leven, vorige levens, maar ook uit onze familielijnen. Dit wat ons belemmerd, tegenhoud van bepaalde stappen in dit leven.

Hypnose is niet zo eng als de meeste mensen denken. Ik omschrijf het altijd als een diepere meditatie, je bent in een soort trance. Je bewustzijn, het poppetje op je schouder die overal wat van vindt.. je graag in je comfortzone houdt, laten we even achter. We gaan aan het werk met je onderbewustzijn. Je onderbewustzijn weet precies wat goed & niet goed voor je is. In je onbewustzijn liggen alle antwoorden.

Dmv. hypnose gaan we heerlijk ‘opruimen’ wat jou niet meer dient in het nu,  waardoor jij o.a. meer rust, helderheid en zelfliefde zal gaan ervaren.

NEI (Neuro Emotionele Integratie) is een heel mooi alternatief, voor als je hypnose wellicht wat spannend vindt. Om ook op onbewust niveau te achterhalen waar jouw klacht vandaan komt, dit op te lossen uit jouw systeem waardoor de blokkades gelijk worden opgelost. Tijdens een NEI sessie zit je er bij, niet in hypnose. Ook kan deze sessie op afstand.

Zo begeleid ik volwassene, maar ook kinderen. Want hoe mooi zou het zijn als je kind ook al vrij is van belemmeringen en blokkades, waardoor er rust ontstaat.

Over Sparkle Byou

Even voorstellen: Ik ben Nikki..en inmiddels woon ik alweer een aantal jaar met veel plezier vlak bij het heerlijke bos- duinen en strand van Noordwijk.
Als Hypnose & NEI coach help ik jou om weer je Sparkle te vinden, want jij bent het waard om te stralen! Voor mij is hypnose life changing geweest.. en dat gun ik ieder ander ook.

Mijn aanbod:
- hypnose sessies
- NEI sessies (Neuro Emotionele Integratie) 
- vrouwen events
- cacao ceremonies
- 1:1 cacao ceremonie 

Zie voor meer informatie mijn website.


Sparkle Byou

Nikki van der Lans


Voorhout

Hypnose & NEI (neuro emotionele integratie)