Salka Pad, energiewerk/meditaties gebaseerd op de heilige inheemse tradities van het Andes hooggeber

De Goede Stroom
Veldhoven

De Goede Stroom, brengt je in beweging op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel vlak, d.m.v. yoga en meditatie. Wekelijkse lessen in Veldhoven, in groepen en individueel

In deze tijd denken we dat we steeds wat moeten (doen), we zijn altijd bezig en zitten veel in ons hoofd. Kortom: we staan altijd ‘aan’.

Dat maakt dat er weinig ruimte is voor wat we voelen, voor onze innerlijke bewegingen en belevenissen.  Zo sneeuwt een groot deel van onszelf, ons mens-zijn, onder. Er is weinig ruimte voor níet doen, voor stilte, voor laten gebeuren, voor flow. En dat zijn nu net de aspecten die een goed evenwicht vormen met ons denken. Als we deze aspecten wél toelaten, zullen we veel meer balans zijn en ruimte in ons leven  (gaan) ervaren. 

​De Goede Stroom helpt je hier graag bij met haar yoga-lessen en Salka meditaties. Daarmee kun je namelijk die andere kanten ontdekken, onderzoeken, verdiepen en integreren als onderdeel van wie je in totaliteit bent. Het ‘in verbinding zijn’ is hierbij altijd het uitgangspunt. 

Over De Goede Stroom

Al 20 jaar ervaring met yoga en in 2008 in aanraking gekomen met de oude wijsheid uit de Andes. Beide gebieden inspireren me en geven richting in mijn leven. Ik deel graag mijn opgedane kennis via wekelijkse lessen en workshops.  


De Goede Stroom

Inge Verheijden

Rondeel 11
5509NK Veldhoven

Salka Pad, energiewerk/meditaties gebaseerd op de heilige inheemse tradities van het Andes hooggeber