Aardpunt - Chakra healing & chakra balancing

Gerard Hager
Delft

Wordt ontspannen steeds moeilijker voor je? Zijn er te veel zorgen? Voel je je misschien verloren?

Aardpunt Massage en Healing is nu ook bereikbaar voor healing op afstand.

Een healing op afstand is minstens zo effectief als een fysieke behandeling. Kort voor de behandeling hebben we telefonisch contact waarin ik de werkwijze uitleg en jij jouw vragen en wensen kenbaar maakt. Daarna zoek je een rustig en warm plekje op waar je kan liggen en even niet gestoord wordt. De behandeling duurt 45 minuten en vaak al tijdens de behandeling ervaren mensen meer rust en stilte in zichzelf. Na de behandeling hebben we nogmaals contact om de ervaringen uit te wisselen. Vaak al na een enkele behandeling lukt om beter te kunnen ontspannen.

De helden in de zorg en van andere hulpdiensten krijgen 20% korting. Op deze manier hoop ik jullie moment van opladen wat te optimaliseren.

Ben je een kleine ondernemer of ZZP-er? Ook daar hou ik rekening mee. Bel of e-mail voor de mogelijkheden.

Samen komen we hier doorheen!

Over Gerard Hager

Na jarenlang te hebben gewerkt met energie in de polariteitsmassage, heb ik in 2015 de bijna vanzelfsprekende stap om behandelingen aan te beiden die uitsluitend energetisch zijn,

 

 


Aardpunt Massage & Healing

Gerard Hager

Oliemolen, 56
2614LE Delft

Lid van beroepsvereniging

Aardpunt - Chakra healing & chakra balancing

Wat doe ik nog meer?

06dec
Spreekuur
Inzicht gesprek
Hillegom / online
Wil je weten wat coaching, een aurareading, (familie)opstelling, IoPT of systemisch lichaamswerk voor jou kan betekenen? Je bent van harte welkom! Gratis, op afspraak, online kan ook. Mail via inzicht-in-jezelf of bel. Hartelijke groet, Willianne
Muziek & Zang
Alles Is Muziek
Culemborg
Alles is Muziek biedt Muziek- en klankworkshops, Klankmeditatie, Mantra zingen en coaching en advies
Healing en reading
holistisch energetisch therapeut / coach
Mariaparochie
Healing en reading
Luisterkind-methode
Nieuw-Vennep
Een Luisterkind-afstemming kan je helpen antwoorden te vinden op (levens)vragen, oorzaken van klachten en (gedrags)problemen. Deze kunnen gerelateerd zijn aan werk, gezin, relaties of belangrijke stappen in je leven.
Meditatie
Klankmeditatie
Culemborg
Gaan je gedachten vaak met je op de loop? Pieker je over wat geweest is en wat je anders had kunnen doen, of maak je je zorgen over wat komen gaat? Klankmeditatie kan je hierbij behulpzaam zijn.
Traumatherapie
Brainspotting: een revolutionaire therapie
Nieuw-Vennep
Brainspotting is een therapievorm voor verwerking van trauma en andere blokkades. David Grand Phd, psychotherapeut, ontdekte deze zeer effectieve methode. Het is nu een wereldwijd gebruikte therapie die steeds verder wordt ontwikkeld.
Coaching - Kindercoaching
kindercoach
Aalsmeer
Hoe kunnen we er samen voor zorgen dat je kind weer lekker in z'n vel zit en het binnen jullie gezin weer gezellig is.
Coaching - Diverse Coaching
ouderschapsondersteuning
Aalsmeer
Ouders kunnen baat hebben bij gerichte ondersteuning. Via de ouders wordt dan gewerkt aan het verbeteren van de onderlingen verhoudingen binnen het gezin. Kinderen hoeven niet mee te komen naar het consult en blijven onbelast.
Coaching - Diverse Coaching
Inzicht in Jezelf, Coaching en Persoonlijke groei
Hillegom
Inzicht in Jezelf, coaching en persoonlijke groei, training en professionele groei, begeleidt mensen bij levensloopvragen en werkgerelateerde onderwerpen.
Healing en reading
Healing in combinatie met reading
Helmond
Een healing verlicht stress gerelateerde klachten en brengt ontspanning. Energie is als water en water wil stromen. Vaak houden wij emotionele energie onbewust vast of ontkennen en onderdrukken deze energie.
Zelfrealisatie
Diamond Light Coaching
Helmond
Direct naar de kern van jouw lichtkracht. Diamond Light Coaching is een combinatie van intuïtieve coaching en helderziende energetische reading gekoppeld aan een energetische behandeling. Dit maakt deze vorm van coaching erg waardevol en uniek!
Medium
Energetische Soul Reading
Helmond
Een reading geeft direct inzicht in je (onbewuste) patronen, overtuigingen, blokkades, je valkuilen en je (ware) kwaliteiten en talenten. Het geeft geeft antwoorden op levensvragen. Je kunt het zien als een scan van je energieveld.
Coaching - Lifecoaching
Holistisch energetisch therapeut / coach
Mariaparochie