energetisch werk

Praktijk voor Energetische Therapie - Elly Reinink de Graaf
Wanneperveen

Ik werk met de universele levensenergie of kosmische energie: Deze draag ik over via mijn handen. Deze energie vormt zich naar wat de cliënt aankan. Je krijgt dus altijd precies wat goed voor je is.

Ik werk met de universele levensenergie of kosmische energie: Deze draag ik over via mijn handen. Deze energie vormt zich naar wat de cliënt aankan. Je krijgt dus altijd precies wat goed voor je is. Mijn handen houd ik op het lichaam of er boven. Je ligt comfortabel op de behandeltafel in mijn praktijk in Wanneperveen. Intuïtief gaan mijn handen naar de verstoring in je energiesysteem en het gebied waar de verstoring mee te maken heeft.

Een nieuw evenwicht
Een teveel aan energie haal ik weg en een tekort vul ik aan met universele levensenergie. Dit gaat met strijkende bewegingen langs het lichaam. Dit noemt men ook wel magnetiseren. Uitgangspunt van het overdragen van deze universele energie is het zelfgenezende vermogen te activeren. Ieder mens bezit dit. Door het opheffen van de verstoring komt het energiesysteem weer in balans, evenals lichaam en psyche. Dit nieuwe evenwicht, samen met een gezonde levensstijl, is vaak een begin van herstel. De opheffing van de verstoring in het energieveld werkt ook positief door in de oorsprong van de klacht of ziekte. Door bewustwording kan er heling in de diepte ontstaan. Hoe je de nieuwe energie voelt? Als warmte, koude, trillingen, moeheid, zwaarte of ontspanning. Het kan ook zijn dat je niets voelt. Geen mens is gelijk en iedereen ervaart het op zijn eigen manier.

Over Praktijk voor Energetische Therapie - Elly Reinink de Graaf

Voor mijn professionele ontplooiing volgde ik een gerichte opleiding energetische geneeswijze aan het Johan Borgman College te Utrecht. Deze heb ik in 2015 met succes afgerond. Ik bied een ieder die opzoek is naar meer levenskwaliteit graag de gelegenheid kennis te maken met mijn praktijk voor energetische behandeling/magnetiseren.


Praktijk voor Energetische Therapie - Elly Reinink de Graaf

Elly Reinink de Graaf

Veneweg 258
7946 LW Wanneperveen

Lid van beroepsvereniging

    vbag
energetisch werk