In Dialoog met anderen en met jezelf

Centrum Dialoog en Samenleving
Delfgauw

Ik werk als dialoogbegeleider met bestaande en nieuwe groepen. Daarover heb ik samen met Eelco de Geus een boek geschreven: In Dialoog. Ik werk ook als coach. Ik ben actief in het project Bewust Ouder Worden (BOW): Open ontmoetingen, dialoog en meer.

Dialoog is een praktische en diepgaande manier om in gesprek te gaan over belangrijke zaken. Het leidt tot VERNIEUWING in je persoonlijke leven, in je relaties, in je werk en in de samenleving. Binnen de dialoog is er plaats voor discussie en debat, maar ook voor heel andere gespreksvormen. In dialoog is het respect voor elkaar en de zorg voor de relatie belangrijk. Een goed inhoudelijk gesprek, in combinatie met een respectvolle relatie leidt tot nieuwe perspectieven en een creatieve impuls, juist ook in vastgelopen situaties.

Samen met Philo Derks en Ed Mos organiseer ik in april en mei 2023 ontmoetingsmiddagen en dialogen voor mensen die belangstelling hebben voor Bewust Ouder Worden en anderen willen ontmoeten, die daar ook mee bezig zijn. Het overkoepelende thema is: Persoonlijke groei in de derde levensfase. Voor meer informatie erover mag je me altijd bellen of mailen. Zie de kolom hieronder voor mijn gegevens.  

In 2023 start ik een nieuwe opleidingsgroep voor Dialoogprocesbegeleiders.

Daarnaast werk ik als coach met mensen en groepen, die ergens in vastgelopen zijn en tot een doorbraak willen komen.

 

Over Centrum Dialoog en Samenleving

Ik ben senior sociaal-psycholoog en sinds 1985 zelfstandig gevestigd, Voor die tijd heb ik lang in het (voortgezet en HBO) onderwijs gewerkt als docent en in andere functies. Als zelfstandige werkte ik eerst als loopbaanbegeleider, later als trainer en opleider in bedrijven en bij overheidsorganisaties. Ik volgde na mijn studie opleidingen in Psychosynthese, in Procesgeoriënteerde Psychologie en Deep Democracy (Arnold Mindell) en in Community Building. In 2002 kwam ik in aanraking met de dialoog, (o.a. geïnspireerd door inheemse tradities). Ik heb daar toen mijn werk van gemaakt. Vanaf 2008 verzorgde ik samen met Eelco de Geus een opleiding voor Dialoogprocesbegeleiders.

Ik woon als alleenstaande in een grote woongemeenschap in Delfgauw. Ik breng graag tijd met vrienden en familie door en vind het leuk om nieuwe mensen te leren kennen. Ik ben graag in de natuur, houd van lezen en schrijven en spelletjes doen, zoals af en toe een spelletje schaken.


Centrum Dialoog en Samenleving

Kees Voorberg

Glazenmakerstraat 19
2645KX Delfgauw

Lid van beroepsvereniging

In Dialoog met anderen en met jezelf

Wat doe ik nog meer?

Energetisch werk
de bedding voor jouw persoonlijke groei
Ede
Heb je wel eens stilgestaan bij je unieke kwaliteiten? Een aurareading geeft een mooie inkijk in je energiedoorstroming. Waar stroomt het goed en kan jij jezelf optimaal uitdrukken. En hoe geef je jezelf de steun daar waar dat lastiger voor je is?
01jul
Wandeling
Mindful wandelen in de Kennemerduinen - Zomerwandeling incl. zwemmen
Bloemendaal
Mindful wandelen biedt een heerlijke ontspannen retraite aan in de prachtige Kennemerduien! Doel is dat je heerlijk tot jezelf komt vrij van stress en de drukte van alledag. Je komt als herboren terug!
03feb
Wandeling
Mindful Wandelen in de Waterleidingduinen; de Zeven Heuvelenloop
Zandvoort
Mindful wandelen biedt een heerlijke ontspannen retraite aan in de prachtige Waterleidingduinen! Doel is dat je heerlijk tot jezelf komt vrij van stress en de drukte van alledag. Je komt als herboren terug!
Sociaal ondernemen
Cycloon Post & Fietskoeriers
Amersfoort
Familie- en systeemopstellingen
Familie opsteller | Systemisch Coach | Body Mind Release therapeut |
Monster
Bij mij vindt jij een luisterend oor, waarbij ik spiegelende vragen stel, zodat jij weer in beweging komt.
Massage
de Witte Roos- Praktijk voor massage en healing
Silvolde
Al 30 jaar heb ik een massagepraktijk met veel aandacht voor de totale mens. Innerlijke groei is daarbij belangrijk. Sinds 22 jaar ben ik psychosynthese-counsellor. Ik werk sterk intuitief en stem me bij elke client af op wat op dat moment nodig is.
Coaching - Lifecoaching
Jouw coaching voor werk en privé
Vogelenzang
Jouw coaching voor werk en privé! Dreig je op een of ander gebied vast te lopen in je leven? Neem dan contact met me op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.
18jun
Workshop
Yoga - Meditatie - Mindful Wandelen week in Hochsauerland
Winterberg-niedersfeld Duitsland
Mindful wandelen biedt een heerlijke ontspannen retraite aan in het prachtige Hochsauerland! Doel is dat je heerlijk tot jezelf komt vrij van stress en de drukte van alledag. Je komt als herboren terug!
Therapie (diverse)
De Bedding voor jouw persoonlijke groei
Ede
Ik bied een warme en krachtige bedding voor jouw persoonlijke groei. Wil jij meer innerlijke vrijheid, wil jij leven vanuit je hart, wil je een betere balans en doorstroming van je energie? Laten we dan samen op pad gaan in live of online sessies.
Coaching - Leiderschapscoaching
Executive coaching
Vogelenzang
We gaan samen onderzoeken wat jou als directielid of manager blokkeert om nog succesvoller te worden, zodat je uit een rijker potentieel kunt gaan putten.
Zelfrealisatie
Bewustzijn en zelfrealisatie | Coaching en (groeps)healing
Nijmegen
Van Overleven naar Leven. Coaching en zelfrealisatieworkshops om echt stappen te gaan zetten.
14okt
Wandeling
Mindful Wandelen in de Waterleidingduinen; Burlende herten!
Zandvoort
Mindful wandelen biedt een heerlijke ontspannen retraite aan in de prachtige Waterleidingduinen! Doel is dat je heerlijk tot jezelf komt vrij van stress en de drukte van alledag. Je komt als herboren terug!