Astroloog | Astrologisch Consult | Workshops over astrologie

Creatief in Coachen
Nes aan de Amstel (amstelveen)

Je geboortehoroscoop is een prachtig instrument om inzicht te krijgen in je kwaliteiten, drijfveren en vaardigheden. De mogelijkheden zijn divers. Daarnaast geef ik regelmatig workshops waarin je op speelse wijze kennis maakt met astrologie

Je geboortehoroscoop is een prachtig instrument om inzicht te krijgen in je kwaliteiten, drijfveren en vaardigheden.

Ik vind het iedere keer bijzonder om te merken hoe verrast mensen zijn als ik hen a.d..h.v. hun geboortehoroscoop inzicht geef in hun kwaliteiten, drijfveren en vaardigheden. Hoe deze daarmee inzicht geeft in hun natuurlijke aanleg en daarmee als het ware een blauwdruk vormt van hun leven.

De astrologie heeft als uitgangspunt dat de stand van de sterren en planeten invloed heeft op ons menselijke functioneren. De geboortehoroscoop is een momentopname van de planeten aan de hemel op het moment van je geboorte. Iedere planeet geeft een bepaalde psychologische dynamiek aan jou mee die je hele leven voelbaar is.

Je geboortehoroscoop geeft een bijzonder en uniek totaalbeeld van wat in aanleg aanwezig is,  in wie je bent en in potentie kunt worden. Het is een prachtig instrument om inzicht te krijgen in jouw talenten, kwaliteiten en drijfveren.

Een horoscoop geeft helderheid in wat er zich dagelijks afspeelt, vaak zonder dat je je daarvan bewust bent. Daarmee kan het antwoord geven op datgene waar je, wellicht zonder dat je het je altijd even bewust bent, steeds weer tegenaan loopt. Je kunt het gebruiken als kompas om doel en richting te bepalen. En in moeilijke omstandigheden kan het een uitstekende raadgever zijn bij vragen die je hebt zowel in je privé als in je sociale en maatschappelijke leven.

Naast de diverse mogelijkheden van een astrologisch consult, organiseer ik ook regematig workshops over astrologie.

Over Creatief in Coachen

Mijn naam is Britta Boelrijk-van Scheppingen (1972).
Als levens-, loopbaan en burn-out coach begeleid en inspireer ik je graag bij jouw persoonlijke ontwikkeling rondom werk en persoonlijk leven.

Mijn manier van coachen kenmerkt zich doordat ik mijn praktische en nuchtere insteek combineer met mijn spirituele en creatieve kant. Ik krijg van cliënten vaak terug dat ik sensitief ben, goed kan luisteren, makkelijk verbanden leg en snel tot de kern kan komen.

Ik ben gediplomeerd Life en Loopbaan Coach, NLP Master en heb daarnaast een afgeronde opleiding in de Astrologie (4 jaar) Jungiaanse Psychologie (3 jaar) en het Sjamanisme (Sjamanistisch Healer I & II).

Creativiteit neemt bij mij een belangrijke plek in tijdens het coachen. Creativiteit als het gaat om op andere manieren naar jezelf durven kijken door open te staan voor andere invalshoeken, nieuwe mogelijkheden creëren of het ontdekken van nieuwe onontgonnen terreinen. Daarnaast betekent creativiteit wat mij betreft ook regelmatig zonder vooropgezet plan creëren dmv de kwast, pen, of potlood.

Vanuit mijn kennis met het Sjamanisme en de Jungiaanse Psychologie merk ik hoe belangrijk het is om tijdens het coachen gebruik te maken van visualiseren, schilderen, tekenen, schrijven en ook energetisch en lichaamsgericht te werken. Prachtige methodieken, gericht op het aanspreken van je onbewuste, die vaak op een dieper niveau doorwerken en mede bijdragen dat thema’s die een rol spelen bij het vervullen van de coachdoel in een ander perspectief komen te staan.

Naast het coachen organiseer ik regelmatig creatieve workshops die in het kader van persoonlijke ontwikkeling staan.


Creatief in Coachen

Britta Boelrijk

Amsteldijk Zuid 184
1188 VN Nes aan de Amstel (amstelveen)

Astroloog | Astrologisch Consult |  Workshops over astrologie