Breathwork & BRTT - Trauma Release

Nova-Vie
Noordwijk Zh

Nova-Vie - Praktijk voor holistische en sjamanistische therapie, coaching, helende ceremonies, Ademwerk, Trauma Release, cirkels, persoonlijke ontwikkeling, en spiritualiteit. Omdat elke vrouw het verdient om in haar kracht te staan!

Ademwerk heeft één doel, namelijk het bevrijden van je ademhaling!

Onze ademhaling is sterk verbonden met onze emoties, gemoedstoestand en wat we voelen. Zoals de adem onze emoitionele toestand beInvloedt, zo beInvloeden onze emoties ook onze ademhaling. Wanneer emoties in bepaalde situaties niet goed gevoeld kunnen of mogen worden  gaan we deze onderdrukken. Dit zorgt op de lange termijn voor blokkades, spanning en fysieke uitingen in het lichaam. We beperken hierbij onze ademhaling om bepaalde gevoelens en emoties niet te hoeven voelen. Dit is doorgaans een onbewust proces. Het lichaam geeft vaak al langere tijd signalen, zoals: vermoeidheid, slecht slapen, spierklachten, rugklachten, pijn, sombere gevoelen, hoofdpijn, spanning en ontstekingen. Het negeren van deze signalen kan leiden tot aandoeningen zoals een Burn-Out, depressies of ziekte.

Ademwerk heeft een bijzonder positief effect op zowel persoon, emotioneel, fysiek als spiritueel niveau. De adem is een buitengewoon krachtig middel wat andere methodes, zo goed als, overbodig maakt. Een communicatiemiddel die je buitenwereld met je binnenwereld verbindt. Op die manier kan je tot diep gewortelde angsten, pijnstukken en gedrag aan de slag zonder er woorden aan te hoeven geven. Het werkt helend op verschillende niveaus. Een ademsessie biedt je de mogelijkheid om negatieve overtuigingen, beperkingen, vastzittende emoties en trauma’s los te laten!
Breathwork & BRTT is speciaal gericht op het naar de oppervlakte brengen en releasen van blokkades en trauma's. Bij Nova-Vie kan je terecht voor zowel individuele sessies als groepsessies (elke maand).

Over Nova-Vie

Ik ben Daphne en samen met mijn 2 dochters en mijn vriend woon ik in het heerlijke Noordwijk. 

Ik ben altijd al "anders" geweest en zo heb ik mij dan ook lang gevoeld. Die intuïtieve, spirituele en energetische kant laat ik nu met vreugde toe.
Mijn interesse en kennis ligt in holisme, natuurlijke geneeskunde, kruiden, plantmedicijnen, muziek, ceremonies, Lichaamsgerichte therapie en ademwerk. 
Daarnaast houd ik mij bezig met natuurlijk moederschap, duurzaamheid, wild pluk, permacultuur en vogelen.  

Na 12 jaar in de geboortezorg te hebben gewerkt als gespecialiseerd obstetrie verpleegkundige heb ik recent besloten het ziekenhuis leven te verlaten. Na een lange periode van verdieping en ontwikkeling ben ik mij gaan focussen op holistische begeleiding tijdens de zwangerschap en geboorte, lichaamswerk en coaching.
En zo is mijn eigen onderneming geboren: Nova-Vie
Mijn doel is dan ook om elke vrouw in haar kracht te zetten!
 

Mijn aanbod bestaat uit: 
- Holistische Doula begeleiding. 
- Cacao ceremonies
- Truffelceremonies
- Plantmedcijnen
- BRTT/Breathwork traumarelease 
- Rite van de Baarmoeder/Womb healing
- Moxa therapie
- Rebozo sluitingsritueel

Persoonlijk:
Sensitief, zorgzaam en grappig. Dat is wat er over mij wordt gezegd. Humor vind ik belangrijk en daar bezit ik dan ook een flinke dosis van! Ik ben direct en eerlijk en kijk, aldus mensen die mij goed kennen, recht door personen heen. Ik ben gevoelig voor de energie die iemand uitstraalt. Soms lastig maar vaak heel nuttig!


Nova-Vie

Daphne van Rij

Pieter Coermanstraat 36
2203 GZ Noordwijk Zh

Breathwork & BRTT - Trauma Release