Onze droom

Duurzaam, gezond en plezierig (samen)leven

Zou het niet mooi zijn als alle bewuste ondernemers in Nederland zich zouden verbinden in één netwerk? Zodat je makkelijk met collega's in contact kunt komen, om elkaar te inspireren, om samen te werken, om van elkaar te leren ... Zodat er heel veel mooie, leuke en hartrakende initiatieven gaan ontstaan waar mensen door geïnspireerd worden en de beweging naar een bewuster en duurzamer leven, die er al is, in een stroomversnelling komt.

Onze droom: Duurzaam, gezond en plezierig (samen)leven

En zou het niet handig zijn als alles wat er gebeurt in Nederland, op het gebied van persoonlijke groei, duurzaamheid, gezondheid en welzijn, eenvoudig te vinden is op één website? Zodat het heel makkelijk is om iets te vinden als je iets wilt doen aan bewustwording, duurzaamheid, of gezondheid.

Wij vinden van wel en denken dat dat bij zou kunnen dragen aan een bewuster en daarmee gelukkiger, duurzamer, gezonder en prettiger (samen)leven in Nederland.

Wij zijn dan ook heel enthousiast over Bewust Agenda en Bewust Netwerk en hopen dat jij dat ook bent. Want samen staan we sterk en kunnen we het verschil gaan maken!

Onze visie

Waarom Bewust Netwerk

Wij geloven, dat als wij ons authentieke zelf beter leren kennen en inzetten, we bewuster, gezonder, duurzamer leven, we een vreugdevolle en vervullende impact hebben op onszelf, onze relaties, onze resources...onze wereld.

Onze missie

Bijdragen aan duurzaam, gezond en plezierig (samen)leven in heel Nederland.

Bewust Netwerk is een organisatie die als doel heeft om vanuit het proces van bewustwording de verbinding met persoonlijke groei & ontwikkeling, gezondheid & welzijn en duurzaamheid mogelijk te maken. Dat doen we door zowel online als offline het podium te bieden aan professionals en organisaties; aan aanbieders, zoekers en vinders, aan bezielde en bezielende mensen uit de samenleving.

  • Vindbaar en zichtbaar via de website met overzicht van het aanbod van de leden
  • Handig agendaoverzicht met activiteiten
  • Nieuwsbrief met agenda en informatie
  • Organiseren netwerk activiteiten voor leden en evenmenten voor belangstellenden.

Lees meer over de Organisatie Bewust Netwerk

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.